Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care va fi bugetul pentru implementarea Programului pentru scoli in viitorul an scolar

care-va-fi-bugetul-pentru-implementarea-programului-pentru-scoli-in-viitorul-an-scolar

In sedinta de Guvern din aceasta saptamana a fost aprobata o hotarare care stabileste pentru anul scolar 2018-2019 bugetul de implementare a Programului pentru scoli al Romaniei in perioada 2017-2023, modificand si completand astfel Hotararea Guvernului nr. 640/2017.


Prin acest act normativ se introduc unele prevederi legate de stabilirea modului de repartizare a plafonului financiar al ajutorului financiar al Uniunii Europene, astfel incat sa fie alocat pe componente: masuri educative si acordarea gratuita de fructe si legume, respectiv lapte si produse lactate iar la toate cererile de plata depuse si eligibile sa li se efectueze plati reprezentand ajutor financiar al Uniunii Europene.
 
Astfel, in anul scolar 2018-2019 se aloca de la bugetul national Programului pentru şcoli al Romaniei suma de 571.988 mii lei care se utilizeaza dupa cum urmeaza:
-  87.372 mii lei pentru acordarea gratuita de fructe şi legume şi 43.689 mii lei pentru derularea masurilor educative aferente;
-  192.219 mii lei pentru acordarea gratuita de lapte de consum şi produse lactate fara adaos de lapte praf si 43.689 mii lei pentru derularea masurilor educative;
- 205.019 mii lei pentru acordarea gratuita de produse de panificatie, exclusiv din bugetul national.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Din suma mai sus mentionata, ajutorul financiar total din partea Uniunii Europene pentru programul pentru şcoli al Romaniei este de 6.866.848 euro pentru acordarea gratuita de fructe şi legume şi derularea masurilor educative aferente şi de 10.743.836 euro pentru acordarea gratuita de lapte şi produse lactate şi derularea masurilor educative aferente.
 
 In anul scolar 2018-2019, conform datelor comunicate de Ministerul Educatiei Nationale, Programul pentru scoli al Romaniei se va adresa unui numar estimativ de 2.184.462 prescolari din gradinitele de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate cu program normal de 4 ore şi elevi din invatamantul primar si gimnazial de stat si privat autorizat/acreditat.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016