Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Carne contaminata cu E-coli depistata intr-un supermarket si trei abatoare

carne-contaminata-cu-e-coli-depistata-intr-un-supermarket-si-trei-abatoare

ANSVSA a efectuat in prima jumatate a acestei luni o serie de controale, ocazie cu care au fost descoperite nereguli la un supermarket din Gorj si trei abatoare din Valcea, Sibiu si Timis.


Este vorba despre o proba recoltata din produsul carne tocata vita dintr-un supermarket din  judetul Gorj,  de 3 probe rezultate de pe suprafata carcasei de ovine dintr-un abator din judetul Valcea, de alte 3 probe rezultate de pe suprafata carcasei de ovine dintr-un abator din judetul Sibiu si 3 probe rezultate de pe suprafata carcasei de ovine dintr-un alt abator din judetul Timis.
 
„In perioada 03.10.2016 - 14.10.2016, in cadrul Planului National de Control au fost prelevate si analizate un numar de 96 probe, din urmatoarele categorii de produse carne (sanitaţie carcasa bovine, sanitatie carcasa ovine, mici vita oaie, carne tocata vita, pastrama oaie afumata, carne tocata manzat, carnati proaspeti), lapte si produse din lapte (lapte crud vaca, cas vaca, branza telemea, cascaval, branza de capra), se arata intr-un comunicat ANSVSA.
 
Probele au fost recoltate din abatoare, magazine alimentare, carmangerii, supermarketuri si dozatoare de lapte.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Echipele de inspectori sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor, desemnate si instruite pentru a desfasura actiunile din cadrul acestui plan national au prelevat probe, conform planificarii, din judetele Timis, Calarasi, Cluj, Botosani, Gorj, Iasi, Suceava, Valcea, Maramures, Mures, Vrancea, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Ilfov, Satu Mare, Sibiu, Prahova, Bucuresti, Neamt, Bistrita Nasaud si Buzau.
 
Directiile Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor judetene, au efectuat controale oficiale la unitatile in care s-au depistat si comercializat produsele incriminate si au dispus masurile prevazute in Planul National de Control.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016