Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cateva date despre Daniel Constantin, noul ministru al agriculturii

cateva-date-despre-daniel-constantin-noul-ministru-al-agriculturii

Anuntat inca de la primele declaratii ale premierului desemnat Victor Ponta, numele lui Daniel Constantin a devenit o certitudine pentru preluarea portofoliului agriculturii. Acesta a fost confirmat, marti seara, de lista prezentata de Victor Ponta.


La randul sau, Leonard Orban este propus in continuare să facă parte in din lista noului Guvern. Ponta a declarat ca aceasta propunere a fost facuta de Daniel Constantin, seful Partidului Conservator si in proportie de 99% noul ministru al agriculturii.

Ponta nu a avut nicio obiectie la aceasta propunere, Leonard Orban fiind o persoana care a avut de indeplinit activitati in domeniul sau de activitate indiferent de coloratura Guvernului.

Daniel Constantin i-a facut aceasta rugaminte lui Ponta, deoarece Ministerul Agriculturii este prevazut sa detina o suma mare de bani proveniti de la Uniunea Europeana si este nevoie de continuitate in acest domeniu, a relatat presedintele PSD.

Cine este Daniel Constantin


Daniel Constantin a urmat cursuri de imbunatatirea eficientei personalului (Scottish Agricultural College), precum si de imbunatatirea managementului strategic (Institutul de Administratie Publica Irlanda).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In perioada 2001 - 2002, a fost membru in Consiliul National al Studentilor de pe langa Ministerul Educatiei si Cercetarii, fiind presedintele Ligii Studentilor din Universitatea de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.

In 2003 a devenit consilier la Cabinetul secretarului de stat pentru integrare europeana din cadrul Ministerului Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR). Incepand cu acest an si pana in 2006, in calitate de coordonator al Corpului Consilierilor de Integrare Europeana din cadrul Ministerului Agriculturii a avut responsabilitati legate de negocierea pachetului financiar acordat Romaniei pentru Agricultura, de reforma Politicii Agricole Comune (PAC), dar si de negocierile privind cadrul financiar 2007 - 2013. Dupa 2006 a fost angajat la firme de consultanta pentru atragerea fondurilor europene.

In perioada 2007 - 2009 a lucrat ca evaluator independent la Banca Mondiala in cadrul Proiectului Makis, iar in 2008 - 2009 a fost administrator al societatii Roadvision si director general al Provom SRL.

Daniel Constantin a preluat conducerea Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) la 1 aprilie 2009, printr-un ordin al fostului ministrul al Agriculturii, Ilie Sarbu. Inca din anul 2003, Daniel Constantin s-a implicat in constructia institutionala a APIA. Acesta si-a dat demisia din functie la inceputul lui octombrie 2009.

In 2010 a fost ales, la Congresul PC din 28 februarie, presedinte al Partidului Conservator. A obtinut 975 de voturi (71%), in timp ce contracandidatul sau, Petru Marginean, a fost votat de 398 de conservatori (29%).

La 10 ianuarie 2011, Daniel Constantin a semnat, alaturi de liderul liberal Crin Antonescu, protocolul de constituire a Aliantei de Centru - Dreapta Partidul National Liberal - Partidul Conservator (ACD).

Acestea sunt cateva coordonate principale din cariera lui Daniel Constantin, asa cum au fost ele prezentate de agentiile de presa.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016