Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce buget va avea in 2017 ANSVSA

ce-buget-va-avea-in-2017-ansvsa

Zilele trecute, suma alocata a primit aviz favorabil in comisiile parlamentare pentru buget-finante.


Bugetul Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor pentru anul 2017, in suma de 630 de milioane, a primit aviz favorabil in comisiile reunite de buget-finante din Parlament, cu 24 voturi pentru, patru impotriva si nicio abtinere.
 
Bugetul ANSVSA pe 2017 se incadreaza pe executia din 2016 si se realizeaza pe trei paliere distincte. In primul pentru activitatea ANSVSA centrala, care are o subventie integrala de la stat, pentru activitatea celor 42 de directii subordonate, cu sustinere din bugetul de stat si din venituri proprii  si partea de inspectie la frontiera, subordonata ANSVSA, care este finantata integral din venituri proprii.
 
Din bugetul de stat al ANSVSA, de 630 de milioane de lei, cheltuielile de personal reprezinta 26,2 milioane de lei, cele pentru bunuri si servicii — 9,33 milioane de lei, transferuri intre unitati — 566,13 milioane de lei, proiecte cu finantare din Fonduri Europene Nerambursabile — 28 de milioane de lei, iar cheltuielile de capital sunt in suma de 317.000 lei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Bugetul total al ANSVSA, inclusiv veniturile proprii, se ridica la 666,8 milioane de lei. ANSVSA are pentru 2017 si o serie de proiecte pentru atragerea de fonduri europene, acestea vizand cu precadere monitorizarea, controlul si eradicarea unor boli la animale.
 
Astfel, pentru rabie a fost depus un proiecte de 8,07 milioane de euro, din care 75% reprezinta finantarea europeana, pentru pesta porcina clasica — 1,93 milioane de euo (50% finantare UE), pesta porcina africana — 454.645 euro (50%), gripa aviara — 572.217 euro (50%), bluetongue — 138.281 euro (50%), Encefalopatia spongiforma transmisibila (EST) — 2,65 milioane de euro (50%) si salmoneloze zoonotice — 857.811 euro (50%).
 
Sistemul veterinar de stat este organizat ca sistem piramidal, fiind reprezentat la nivel central de ANSVSA, care organizeaza activitatea veterinara si pentru siguranta alimentelor pe intreg teritoriul tarii dupa o conceptie unitara care sa asigure apararea sanatatii animalelor, a sanatatii publice si protectia mediului. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016