Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce fermieri vor fi scutiti in campania 2017 de controalele de la APIA

ce-fermieri-vor-fi-scutiti-in-campania-2017-de-controalele-de-la-apia

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a anuntat pe fermierii controlati in campania de anul trecut, ca anul acesta nu vor mai fi vizitati de inspectorii APIA.


Fermierii care au fost inclusi in esantionul de control in cursul campaniei de plati din 2016 si au fost gasiti in regula, vor fi scutiti in campania actuala de o noua vizita a inspectorilor de la APIA, ministrul Agriculturii anuntand ca nu se vor face doi an la rand verificari la aceiasi beneficiari de subventii.
 
„APIA Centrala si locala lucreaza la esantionare pe un principiu foarte clar: nu o sa fie niciun fermier, dar nici unul, care a fost in control in anii precedenti, si a fost corect, nu mai au ce cauta in control in anul 2017 pentru a se verifica culturile respective. Asa stand lucrurile putem ca de la 1 iulie pana la 1 octombrie sa verificam in teren si sa incheiem rapoartele de control pentru si cei care sunt in control sa poate sa ia la timp subventiile. Ai obligatia sa ii verifici, ai dreptul sa o faci, fermierul are obligatia sa se supuna la regula respectiva dar nu ai niciun drept sa ii rapesti posibilitatea de a ajunge egal in fata naturii cand trebuie sa lucrezi la timp culturile. Toti trebuie sa aiba in aceeasi perioada daca s-ar putea date subventiile si o putem face pentru ca este un obiectiv de guvernare care va fi respectat”, a declarat in acest sens seful MADR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Totodarta, acesta nu a omis sa treaca in revista toate termenele care au fost respectate pana acum pentru plata subventiilor in anul 2017. „Am spus ca pana pe data de 31 martie toate subventiile din Romania vor fi platite cu exceptia situatiilor neclare.  Asa a fost! V-am rugat si chiar v-am agasat uneori sa depuneti la timp cererile pentru plata anului agricol 2017-2018. A fost un efort  extraordinar, zi si noapte lucrand, dar merita, pentru ca fermierul roman sa isi ia la timp banii si sa nu umble dupa adeverinte insistent la banci pentru a-si cauta credit. V-am spus ca pe data de 28 februarie dam drumul la prima plata la subventii pentru ANT, la 844 de beneficiari. Nu a fost pe 28 februarie ci pe 23 februarie. Am spus ca pe data de 23 martie incepem sa dam sprijinul cuplat. S-a realizat: am inceputa sa dam acest sprijin pe data de 8 martie”, a mai declarat acesta.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016