Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CE: O data cu distribuirea echitabila a platilor directe, ‚referintele istorice’ iau sfarsit

ce-o-data-cu-distribuirea-echitabila-a-platilor-directe-referintele-istorice-iau-sfarsit

Comisia Europeana impreuna cu Parlamentul European si Consiliul de Ministri al UE, au cazut de acord asupra unei noi orientari a Politicii Agricole Comune 2014-2020.


In linii mari, dupa mai bine de doi ani de negocieri, s-a ajuns la o noua Politica Agricola Comuna, care va fi valabila pe o perioada de sapte ani (2014-2020) si care este mai echitabila, care consolideaza pozitia agricultorilor in cadrul lantului alimentar, este mai verde, dar si mai eficace si mai transparenta.
 
Plati directe distribuite in mod echitabil intre statele membre
Conform CE, 'repartizarea bugetului PAC va garanta faptul ca niciun stat membru nu primeste mai putin de 75 % din media la nivel de Uniune, pana in 2019 (valabil dupa aprobarea in cadrul MFF). Vor fi reduse decalajele dintre valorile sprijinului acordat exploatatiilor: ajutorul la hectar nu va fi mai mic decat cota de 60 % din media ajutoarelor platite pana in 2019 intr-o anumita zona administrativa sau agronomica. Vor fi acordate ajutoare mai mari pentru ‚primele hectare’ ale unei exploatatii, astfel fiind favorizate structurile mici si mijlocii. Ajutorul pentru venit va fi acordat doar agricultorilor activi. Instalarea tinerilor fermieri va fi puternic incurajata, prin acordarea unui ajutor suplimentar de 25 % pe durata primilor 5 ani, care se va aplica in toate statele membre. Aceste subventii se vor adauga masurilor de investitii in favoarea tinerilor, deja disponibile. Statele membre vor putea acorda, de asemenea, un sprijin mai consistent zonelor defavorizate. Vor putea fi alocate plati cuplate unui numar limitat de productii, cu o cuplare specifica de 2 % pentru proteinele vegetale, pentru reducerea dependentei UE de importurile din acest domeniu'.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
 


Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016