Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce preturi au in piete legumele si fructele pentru conservele de toamna

ce-preturi-au-in-piete-legumele-si-fructele-pentru-conservele-de-toamna

In aceasta perioada, legumele pentru muraturi si fructele pentru dulceturi sunt cele mai cautate produse in pietele idn toata tara, iar oferta producatorilor este pe masura.


La Alba Iulia exista doua piete agroalimentare, situate in zone diferite ale orasului, in Centru si Cetate, preturile fiind aproximativ aceleaşi. La fel ca in anii trecuti, producatorii locali se plang ca muncesc din greu, iar castigul este foarte mic.
 
Un kilogram de varza se vinde cu 1,2 lei, gogosarii cu 6,5 lei/kg, gogonelele cu 1,2 lei/kg, ardeiul gras galben cu 3 lei/kg, ardeiul gras rosu cu 9,9 lei/kg, ardeiul iute cu 3,5 lei/kg, castravetii cu 3 lei/kg, vinetele cu 5,5 lei/kg, ardeiul kapia cu 5,5 lei/kg si conopida cu 6,5 lei bucata.
 
In ceea ce priveşte fructele pentru compoturi si dulceturi, prunele sunt 7 lei/kg, gutuile 5 lei/kg, merele 2,5 lei/kg si strugurii - 4 lei/kg.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

La Cluj-Napoca, preturile la legume si fructe in Piata Marasti sunt urmatoarele: varza – 2-3,50 lei/kg, gogonele 2-3 lei/kg, ardei gras 4 lei/kg, ardei iute 10 lei/kg, castraveti 3-6,50 lei/kg, vinete 2-3 lei/kg, conopida 6,50 lei/kg, gogosari 6-7 lei/kg,, rosii 3-8 lei/kg, prune 6 lei/kg, gutui 6 lei/kg, mere 3,5-4 lei/kg, struguri 4,5-8,5 lei/kg.
 
Si in piata din Bistrita vanzarile de toamna sunt in toi. Aici se prectica urmatoarele preturi: ardei, rosii sau gogonele cu 5 lei/kg, morcovi sau ceapa cu 2,5 lei/kg, varza cu 1,5-2 lei/kg, conopida cu 7 lei/kg, vinete cu 4 lei/kg, pastai cu 12 lei/kg, castraveti cu 2,5-3 lei/kg, cartofi cu 1,5 lei/kg, prune cu 5 lei/kg, strugurii pentru vin cu 3-4 lei/kg, struguri pentru compot cu 7-8 lei/kg, mere cu 5 lei, iar gutui nu sunt deocamdata.
 
In Bucuresti, preturile sunt usor mai mici decat in nordul tarii, chiar daca puterea de cumparare a clientilor e mai mare, si asta pentru ca numarul producatorilor veniti cu legume-fructe este mult mai mare, implicit si concurenta intre ei este mai stransa.
 
Astfel, un kilogram de varza se vinde, in Obor, cu 1-1,2 lei/kg, gogosarii cu 5 lei/kg, gogonelele cu aproximativ 1 leu/kg, ardeiul gras cu 3-5 lei/kg, ardeiul iute cu 3 lei/kg, castravetii cu 2,5-3 lei/kg, vinetele cu 5 lei/kg, ardeiul kapia cu 5 lei/kg si conopida cu 5-5,5 lei bucata. La fructe, kilogramul de prune e 6 lei, gutuile 5 lei, mere 2-2,5 lei si strugurii 5-7 lei. La cantitati mai mari, preturile se pot negocia.
 
In pietele din Constanta, preturile produselor variaza, dar nu foarte mult, diferentele fiind de cele mai multe ori de numai cativa bani. Astfel, varza costa intre 1,5 si 2 lei/kg, gogosarii de la 6 la 8 lei/kg, gogonele pot fi gasite cu preturi intre 2,5 si 3 lei/kg, ardeii grasi costa intre 4,5 şi 5 lei/kg, kapia - 6 lei, iar ardeiul iute de la 10 la 15 lei/kg, castravetii sunt de la 4 la 6 lei/kg, vinetele - de la 4,5 la 6 lei/kg, conopida costa in jur de 7 lei/kg, morcovii - 2,5 lei/kg, telina - 5 lei/kg, hreanul - intre 12 si 15 lei/kg, ceapa costa intre 1,5 si 2,5 lei/kg, iar rosiile de la 2,50 la 5 lei/kg.
 
Fructele sunt si ele la mare cautare: merele sunt in pietele din Constanta intre 3,5 si 4 lei/kg, gutuile costa in jur de 8 lei kilogramul, la fel ca si perele, apoi prunele sunt intre 5 si 5,5 lei/kg, iar un kilogram de struguri poate fi cumparat cu 5 pana la 7 lei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016