Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stie fermierii despre Baza de Date cu Preturi de Referinta a AFIR

ce-trebuie-sa-stie-fermierii-despre-baza-de-date-cu-preturi-de-referinta-a-afir

Pentru o mai buna intelegere a acestui instrument de lucru, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale face clarificari privind scopul si utilizarea Bazei de Date cu Preturi de Referinta pentru masini, utilaje si echipamente specializate.


In acest sens, AFIR precizeaza ca Baza de Date a fost conceputa ca un mecanism menit sa simplifice procedura de achizitie publica a echipamentelor specializate necesare beneficiarilor PNDR, mecanism pus la dispozitia solicitantilor/beneficiarilor, producatorilor/importatorilor/dealerilor acestor echipamente si a expertilor AFIR.
 
Baza de Date functioneaza pe principiul cumpararii directe a echipamentului dorit, cu finantare din fonduri europene nerambursabile, fara a mai parcurge alta procedura de achizitie, dar cu cu respectarea prevederilor comunitare si nationale.
 
Inscrierea elementelor in BDPR se realizeaza la solicitarea oficiala transmisa de catre producatori/importatori/distribuitori autorizati ai masinilor si utilajelor specializate. In cadrul Bazei de Date sunt afisate numai urmatoarele informatii: codul CPV (cod comun international privind achizitiile de produse si servicii), marca, modelul, dotarile standard si pretul exprimat in euro, fara TVA.
 
Identitatea producatorului, impotatorului sau distribuitorului care a transmis datele pentru inscriere reprezina o informatie confidentiala si nu este afisata pe pagina oficiala a AFIR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

        
Foarte important de retinut este faptul ca inscrierea/inserarea in Baza de Date cu preturi de referinta a elementelor propuse de catre un ofertant de echipamente nu ii confera acestuia calitatea de „firma agreata” de catre AFIR, acest concept neexistand din punctul de vedere al Agentiei.
 
Baza de Date prezinta numai elemente identificate prin combinatia marca-model si nu specifica denumirea producatorului/importatorului sau distribuitorului care comercializeaza una sau mai multe marci de produs.
 
Decizia achizitionarii de la un anumit producator/importator/distribuitor apartine exclusiv beneficiarului de fonduri europene nerambursabile. BDPR este publica si functionala pe site-ul AFIR la sectiunea Informatii Utile/Preturi de Referinta, subsectiunea BD Preturi de Referinta PNDR.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016