Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cea mai mare regiune avicolă din Japonia, afectată de gripa aviară


Cea mai mare regiune avicolă din Japonia este afectată de o epidemie de gripă aviară, care a condus deja la sacrificarea a peste 400.000 de păsări din prefectura vecină Miyazaki, pe insula Kyushu (sud-vest), a anunţat miercuri un oficial local.
Pentru a împiedica propagarea virusului, autorităţile din prefectura Kagoshima, situată la sud de Kyushu, au ordonat sacrificarea a 8.600 de păsări şi au interzis deplasarea a 5,22 milioane de păsări pe o rază de zece kilometri în jurul fermei Izumi, unde peste 200 de păsări au fost găsite moarte.

În faţa gravităţii situaţiei, premierul japonez Naoto Kan a convocat miercuri dimineaţa o reuniune a Guvernului după ce analizele au confirmat că ferma Izumi a fost afectată de o formă înalt patogenă a gripei aviare.

"Cum este vorba despre o regiune unde sunt concentrate ferme avicole, trebuie să împiedicăm prin toate mijloace propagarea epidemiei", le-a spus el miniştrilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul Agriculturii, Pădurilor şi Pescuitului, Michihiko Kano, a anunţat că scrificarea a 8.600 de păsări s-a încheiat.

În prefectura vecină Miyazaki, două ferme au fost afectate de virusul H5 de la începutul anului, iar autorităţile au decis sacrificarea a 420.000 de păsări.

Prefectura Kagoshima a produs în 2009 cea mai mare cantitate de carne de pasăre din Japonia, a precizat agenţia Jiji.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016