Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CEC Bank a lansat microcreditele pentru agricultura

cec-bank-a-lansat-microcreditele-pentru-agricultura

Suma totala pusa la dispozitia fermierilor este de 16,6 milioane de lei, cu posibilitatea de suplimentare, in cazul in care fondurile se vor epuiza.


Printr-un comunicat de presa remis recent, CEC Bank anunta ca lanseaza microcreditele pentru agricultura, conform conventiei incheiate cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pentru derularea sumelor puse la dispozitie din Fondul pentru microcreditare in agricultura, constituit la dispozitia ministerului.
 
Acestea sunt destinate sustinerii fermelor de familie si facilitarii accesului la finantare al fermierilor, CEC Bank beneficiind in acest sens  de un fond in valoare de aproximativ 16,6 milioane lei, cu posibilitatea suplimentarii dupa utilizarea integrala a acestei sume.
 
Clientii care vor indeplini conditiile de eligibilitate vor putea contracta de la CEC Bank credite pentru investitii in domeniul agricol, in valoare de maximum 15.000 euro, in echivalentul in lei, pe o perioada de creditare de maximum 120 de luni, credite pentru asigurarea contributiei proprii aferente proiectelor de investitii selectate prin PNDR, in valoare de pana la 75.000 euro, in echivalentul in lei, pe o perioada de maximum 120 de luni, si credite pentru sustinerea realizarii productiei agricole, in valoare maxima de 25.000 euro, de asemenea, tot in echivalentul in  lei, pe o perioada de creditare de maximum 24 de luni.
 
In comunicatul CEC Bank se mai precizeaza ca dobanda este de 6,1 la suta, iar comisionul de acordare a creditelor este zero. Costurile includ comisionul de analiza de 0,4 la suta, comisionul de gestiune de 0,04 la suta, aplicabil lunar la soldul curent al creditului si comisionul de evaluare a garantiilor. Facilitatile beneficiaza de garantie emisa de Fondul de Garantare a Creditului Rural de maximum 80 la suta din valoarea creditului, plus alte garantii din mixul acceptat de CEC Bank. Nu se solicita contributie proprie si exista posibilitatea obtinerii unei perioade de gratie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Cel mai important avantaj al acestor finantari acordate prin conventia de lucru incheiata intre CEC Bank si MADR il constituie costurile competitive, care permit clientilor eligibili un acces facil la finantare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016