Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CEC Bank crediteaza fermierii beneficiari de subventii directe pe suprafata

Tags: cec bank

CEC Bank a acordat pana in prezent beneficiarilor de subventii directe pe suprafata peste 500 credite, in valoare totala de peste 42.000.000 lei. Banca a semnat, in data de 07.07.2010, o conventie tripartita cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), prin care acorda beneficiarilor de subventii directe pe suprafata credite in valoare de pana la 70% din valoarea subventiilor aferente anului 2010.
Beneficiarii subventiilor pe suprafata pot fi persoane fizice sau juridice care exploateaza terenul agricol pentru care solicita plata in calitate de proprietari, arendasi, concesionari sau administratori in cadrul asociatiilor in participatiune, locatari s.a.

Creditele au ca destinatie sustinerea activitatilor curente ale fermierilor, respectiv: aprovizionarea cu seminte, ingrasaminte, combustibili, plata salariilor, plata obligatiilor catre bugetul de stat sau local sau orice alte necesitati curente, fara a fi necesara justificarea acestora.

CEC Bank acorda creditele in baza adeverintelor emise de APIA catre fermieri, prin care certifica suprafetele agricole exploatate. FGCR poate garanta pana la 50% din creditele acordate de CEC Bank.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In ultimii trei ani, CEC Bank a derulat in parteneriat cu APIA si FGCR alte sase programe de creditare destinate sustinerii agriculturii romanesti. In prezent, CEC Bank finanteaza achizitionarea de catre fermieri a masinilor agricole noi, in cadrul “Programului de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate”.

Flexibilitatea produselor de creditare dezvoltate de CEC Bank permite accesarea de proiecte finantate atat prin Instrumente Structurale, cat si din fonduri nationale destinate agriculturii.

Majoritatea fermierilor prefera sa-si efectueze operatiunile bancare curente prin CEC Bank. Astfel, o cota de peste 45% din platile subventiilor acordate fermierilor se deruleaza prin conturi curente sau carduri CEC Bank.

CEC Bank a lansat incepand cu luna iunie a.c., conceptul “Biroul Fonduri Europene”, prin care banca acorda indrumare, promoveaza si vinde produsele de creditare pentru accesarea de fonduri europene celor care au nevoie de cofinantare si doresc sa apeleze la aceste fonduri, infiintand in toate sucursalele bancii cate un astfel de birou. Pana la aceasta data au fost inaugurate oficial, in prezenta autoritatilor locale, a reprezentantilor autoritatilor de management, a organismelor intermediare si a clientilor, birourile aflate in incinta a mai mult de jumatate din sucursalele teritoriale ale bancii. In aceasta saptamana vor fi inaugurate birourile din sucursalele CEC Bank Alba Iulia, Deva si Sibiu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016