Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cercetarea in domeniul agricol, sistemele de irigatii si cooperativele, dezvoltate cu indrumare din partea expertilor isralelieni

cercetarea-in-domeniul-agricol-sistemele-de-irigatii-si-cooperativele-dezvoltate-cu-indrumare-din-partea-expertilor-isralelieni

Studentii romani ar putea primi burse in agricultura pentru a studia in Israel, iar delegatii de experti din aceasta tara vor veni in Romania pentru a identifica problemele din domeniul agricol.


Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, a primit-o joi la sediul MADR pe Tamar Samash, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al statului Israel in Romania.
 
Ministrul Achim Irimescu a subliniat importanta colaborarii cu statul Israel pe trei domenii importante pentru Romania, respectiv cercetarea, irigatiile si cooperativele, exprimandu-si intenţia de a identifica modalitati concrete prin care ar putea fi transferat know-how-ul de care Israelul dispune catre tara noastra.
 
Una dintre propunerile ambasadoarei a fost aceea de a gasi o varianta pentru acordarea de burse studentilor romani din agricultura, precum si trimiterea unor delegaţii de experti din Israel in Romania pentru a identifica nevoile tarii noastre, pentru ca ulterior sa fie propuse solutii concrete de cooperare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul Agriculturii i-a prezentat ambasadorului statului Israel si proiectul privind constituirea corpului atasatilor agricoli in cadrul ambasadelor Romaniei din diferite tari ale Uniunii Europene si din tari terte, inclusiv in Israel.
 
In opinia doamnei ambasador, Romania are multe avantaje pe care trebuie sa le puna mai bine in valoare, intre acestea amintind calitatea solului, conditiile climatice, fructe si legume dar si produse de origine animala de foarte buna calitate.
 
In acest sens, ministrul Irimescu a punctat ca este foarte importanta asocierea fermierilor in cooperative, pentru a–si eficientiza exploatatiile si a le orienta catre piata.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016