Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cifrele de audienţă RECOLTA.EU, pe ultimele 6 luni, potrivit Biroului Român de Audit al Tirajelor


De unde vine utilizatorul român de internet, interesat de informaţii din domeniul agricol?

Potrivit statisticilor furnizate de BRAT, în intervalul 01 mai 2010 - 31 octombrie 2010, cotidianul de ştiri RECOLTA.EU a fost vizitat de un număr de 222.319 clienţi unici. Cea mai vizitată lună a fost luna octombrie, cu 48.000 de clienţi unici care au generat un număr de 160.000 de afişări.

Potrivit aceleiaşi surse, 90% dintre vizitatori vin din România. În topul ţărilor din care provin cititorii noştri se mai află Republica Moldova, Statele Unite, Italia şi Germania.

Per ansamblu, la nivelul ţării noastre, majoritatea covârşitoare a vizitatorilor vine din marile oraşe. În topul centrelor urbane conduce detaşat Bucureştiul, de unde vin aproximativ 30% dintre vizitatori. Urmează, în ordine, Timişoara (4%), Cluj-Napoca (3,76%), Craiova (3,48%), Iaşi (3,37%), Constanţa (3,02%) , Galaţi (2,91%), Suceava (2,69%), Arad (2,68%) şi Braşov (2,66%).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Statisticile sunt confirmate şi din datele extrase din analizele G. Analytics, conform cărora site-ul este vizitat din reţelele Romtelecom, RDS.

Ce informaţii accesează utilizatorul www.recolta.eu?
Cea mai citită accesată pagină din site este cea de start, de pe care cititorii accesează ştirile zilei. În intervalul menţionat, aceasta a înregistrat 60.789 de afişări. Urmează secţiunea „preţul grâului” (16,597 afişări), „producţie vegetală” (7,446 afişări), „actualitate” (6,163 afişări) şi „zootehnie” (5,921 afişări).

Un rol important în caracterizarea traficului îl reprezintă analiza cuvintelor cheie, pe baza cărora vizitatorii au ajuns pe site prin intermediul motoarelor de căutare (Google, Yahoo, ask.com). Astfel, în ultimele şase luni au fost contorizate 130.000 de cuvinte cheie, care au generat trafic pe www.recolta.eu. Din acestea, 99.87% sunt legate de accesarea fondurilor europene (inclusiv subvenţii), de producţia vegetală şi zootehnie. În topul expresiilor căutate se numără „preţul grâului 2010”, „ştiri agricole”, „preţ floarea soarelui 2010”, „humusil”, „bolile viţei de vie”, „cultivarea tutunului”, „subvenţie motorină 2010”, „piaţa fermelor de lapte”.

Timpul mediu petrecut de un cititor pe site este de 2,17 minute.

Ţări şi căutări exotice
Printre regiunile din care a fost vizitat site-ul se numără ţări africane precum Sudan, Camerun, Africa de Sud, Nigeria şi Ghana, de unde au fost înregistraţi 72 de vizitatori. Alţi vizitatori au venit şi din ţările îndepărtate geografic, precum Chile, Japonia, Noua Zeelandă.

Din Nigeria, de exemplu, vizitatorii au ajuns căutând „rasa brună de Maramureş”, „creşterea păunilor” şi „creşterea viperelor”. Japonezii au căutat „ce este ştevia”, „condimente româneşti” şi „consum branzeturi/cap locuitor in ue”, iar locuitorii din Khartoum (Sudan) au căutat informaţii despre uleiul de porumb.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016