Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ciobanii au obtinut ce si-au dorit: Legea Vanatorii va fi modificata la capitolele care i-au scos in strada

ciobanii-au-obtinut-ce-si-au-dorit-legea-vanatorii-va-fi-modificata-la-capitolele-care-i-au-scos-in-strada

Deocamdata, guvernul a decis suspendarea pana pe 25 aprilie a aplicarii prevederilor articolelor care se refera la limitarea numarului de caini la stana si la interzicerea pasunatului.


Protestul de marti al oierulor nu a fost unul in van, dupa ce au luat cu asalt parlamentul si au fost primiti la discutii cu membrii comisiilor de agricultura, acestia obtinand si altceva in plus decat promisiuni.
 
Astfel, in sedinta de guvern ce a avut loc miercuri, a doua zi dupa protest, s-a decis  ca aplicarea articolelor din Legea Vanatorii, care se refera la numarul de caini si la pasunat va fi suspendata pana la 25 aprilie 2016, decizia fiind luata printr-o ordonanta de urgenţa.
 
De asemenea, premierul a trimis celor doi presedinti ai Camerei Deputatilor şi Senatului o scrisoare prin care le solicita sa vina cu solutii privind modificarea Legii Vanatorii, adaugand ca exista un interes comun de a rezolva aceasta problema.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Peste 3.000 de crescatori de oi au protestat marti la Palatul Parlamentului, pe parcursul manifestatiei inregistrandu-se incidente dupa ce o parte din acestia au forţat poarta si au reusit sa intre in curte.
 
Astfel, protestatarii au avut ciocniri cu jandarmii, care au incercat sa ii opreasca sa patrunda in curtea Parlamentului, iar in busculada creata in incercarea manifestantilor de a intra in curtea Parlamentului, un jandarm a folosit un spray lacrimogen.
 
Reprezentanti ai protestatarilor au fost invitati la Comisia pentru agricultura a Camerei Deputatilor, care s-a intrunit pentru a discuta despre nemultumirile acestora, respectiv noile modificari ale Legii Vanatorii, dupa care sa propuna o serie de modificari catre Ministerul Mediului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016