Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cluj: Lansarea unui nou proiect Heifer - Ameliorarea rasei de bivoli din Aschileu si Mera


Heifer Project Romania in parteneriat cu World Vision Romania, organizeaza joi, 25 noiembrie 2010, in curtea bibliotecii comunale din satul Aschileu Mare, comuna Aschileu, judetul Cluj, incepand cu orele 13.00, festivitatea oficiala de lansare a programului: “Ameliorarea rasei de bivoli din Aschileu si Mera”
Acesta initiativa are ca obiectiv general, distribuirea a 30 de juninci - tineret femel bubalin - unui numar de 30 de familii din cele doua sate transilvanene. Scopul proiectului este de a creste veniturile si de a imbunatati alimentatia familiilor beneficiare prin promovarea cresterii bubalinelor, la nivel local.

In cadrul ceremoniei de lansarea a proiectului 15 bivolite vor fi distribuite primului grup ţintă format din 15 familii din Aschileu si Mera. Cele doua comunitati au experienta si traditie in cresterea acestor animale. Bivolul este mai putin pretentios in ceea ce priveste ingrijirea, fata de alte erbivore domestice. Este o specie puternica si rezistenta la imbolnaviri. Din punct de vedere economic cresterea bivolilor este recomandata gospodariilor cu resurse minime.

Conform principiului de baza al Heifer International: “Passing on the gift - Dar din dar”, primii beneficiari vor dona la randul lor altor familii, echivalentul a ceea ce au primit in dar, astfel se va asigura continuitatea proiectului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Invitatul special al acestui eveniment este Pietro Turilli, vice-presedinte al diviziei „Europa Centrala si de Est” a Heifer International SUA.

Heifer International este o organizaie internationala umanitara, care de mai bine de 65 de ani ofera asistenta comunitatilor sarace, din peste 120 de tari ale lumii, pentru a pune capat foametei si saraciei, in vederea imbunatatirii vietii si a protejarii mediului inconjurator.
Heifer Romania este una din filialele Heifer International, face parte din divizia pentru Europa Centrala si de Est, si deruleaza proiecte in Romania, Republica Moldova si Bulgaria.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016