Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Comisia AGRI din Parlamentul European vizitează România


comisia-europeanaO delegaţie a Comisiei de agricultură a Parlamentului European (AGRI) va efectua, în perioada 23-25 iunie, o vizită oficială în România. Delegaţia, condusă de vicepreşedintele Comisiei AGRI, Janusz Wojciechowski (Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni), a fost invitată în România de către eurodeputatele Daciana Sârbu (Grupul Socialistilor si Democratilor, PSD) și Viorica Dăncilă (Grupul Socialistilor si Democratilor, PSD), membre ale Comisiei de Agricultura a PE.

Delegaţia îşi propune să evalueze situaţia agriculturii din România la 3 ani de la aderarea la UE si să se informeze în legătură cu poziția României cu privire la viitorul politicii agricole comune (PAC), având în vedere marea diversitate care caracterizează situaţia agriculturii in Statele Membre.


Oaspeţii vor avea ocazia să viziteze atât linii moderne de producţie a vinului (Burdureasca, Tohani) și de procesare a laptelui (Ecolact - Blejoi Paulesti) dar şi ferme de oi care utilizează metode tradiţionale (zona Bran).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Din programul vizitei delegației Comisiei AGRI face parte și conferința "Agricultura românească - prezent şi perspective" organizată la Palatul Parlamentului, la 23 iunie, orele 17:30, la care vor participa membri ai Parlamentului României, ministrul român al agriculturii, reprezentanţi ai principalelor partide, lideri ai asociaţiilor şi sindicatelor agricole, precum şi reprezentanţi ai primarilor. Vor fi dezbătute subiecte precum: reforma Politicii Agricole Comune; starea agriculturii româneşti; subzistenţă versus dezvoltare în agricultura românească; absorbţia fondurilor europene în domeniu; oportunităţi pentru agricultura românească.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016