Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Companiile din SUA si Israel vor sa reabilitaze sistemul romanesc de irigatii

companiile-din-sua-si-israel-vor-sa-reabilitaze-sistemul-romanesc-de-irigatii

Programul National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii din Romania dispune de 1,015 miliarde de euro, conform Legii nr.269-2016 si aprobat prin Hotararea de Guvern nr. 793/2016, pentru perioada 2016 – 2020.


In urma discutiei pe care Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a avut-o saptamana trecuta cu reprezentanţii Consiliului de Afaceri Americano-Roman astazi, zilele trecute, o delegaţie din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii si din partea Ambasadei Israelului la Bucuresti a participat la o intalnire de lucru la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 
Tema principala a discutiilor a constituit-o realizarea de investitii pentru reabilitarea sectorului de irigatii din Romania.
 
Diplomatii au fost primiţi de ministrul Petre Daea, iar discutiile au fost conduse de Daniel Dumitru Botanoiu, secretarul de stat in coordonarea caruia se afla domeniul imbunatatirilor funciare, avand in vedere interesul vast din partea ambelor tari, de a investi in acest sector.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Astfel, in vederea prezentarii oportunitatilor de afaceri in acest domeniu pentru potentialii investitori, reprezentantii Ambasadei SUA au propus oficialilor din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale organizarea, in viitorul apropiat, a unei mese rotunde cu participarea expertilor si companiilor de profil din SUA si Israel, precum si a partilor implicate din tara noastra.
 
Propunerea diplomatilor a fost agreata de conducerea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Dumitru Botanoiu apreciind ca in urma unor astfel de dezbateri pot rezulta proiecte concrete si care pot conduce la dezvoltarea unor parteneriate strategice in interesul tuturor partilor implicate.
 
Programul National de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigatii din Romania dispune de 1,015 miliarde de euro, conform Legii nr.269-2016 şi aprobat prin Hotararea de Guvern nr. 793/2016, pentru perioada 2016 – 2020.

Este vizata pentru reabilitare infrastructura principala de irigatii care alimenteaza o suprafaţa de circa doua milioane de hectare, prin 86 de amenajari de irigaţii viabile care includ urmatoarele obiective:
- 110 statii de pompare de baza, 137 statii de repompare;
- 2.525 metri conducte de refulare;
- 1.997.481 metri canale de aductiune;
- 2.885.073 metri canale de distributie;
- 4.995 constructii hidrotehnice.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016