Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concluzii in urma intalnirii reprezentantilor MADR cu crescatorii de bovine

concluzii-in-urma-intalnirii-reprezentantilor-madr-cu-crescatorii-de-bovine

In cursul zilei de ieri, a avut loc la sediul MADR o intalnire intre ministrul agriculturii, secretarii de stat in agricultura si crescatorii de bovine, care a avut ca subiect principal stabilirea modului de implementare, a conditiilor specifice, a criteriilor de eligibilitate si a termenilor de referinta pentru aplicarea schemelor de plati nationale directe complementare (CNDP) in sectorul zootehnic la specia bovine.


Potrivit MADR, in urma discutiilor au fost stabilite urmatoarele: in cadrul CNDP crescatorii de bovine vor putea accesa schema decuplata de productie in sectorul lapte, la care se vor acorda prime crescatorilor ale caror livrari si/sau vanzari directe de lapte din anul de cota 2012-2013 au fost de minim 3 tone de lapte si schema decuplata de productie in sectorul carne, la care se vor acorda prime crescatorilor care detin minim 3 bovine adulte si tineret aferent bovin mascul si/sau femel cu varsta de minim 7 luni, existente in exploatatie la data de referinta de 31 ianuarie 2013.
Exploatatiile de bovine trebuie sa fie inregistrate in Registrul national al exploatatiilor la data de referinta si/sau la data solicitarii primei, in functie de schema accesata.
Animalele din exploatatie, care sunt in scheme, trebuie sa fie cuprinse in programul actiunilor de supraveghere, prevenire, control si eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protectia animalelor si protectia mediului, de identificare si inregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor si caprinelor.
 
Cei care solicita plati prin CNDP trebuie sa dovedeasca ca sunt crescatori de bovine printr-o adeverinta ce poate fi eliberata de catre o asociatie de bovine, legal constituita, cu reprezentativitate nationala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h









Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016