Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Conditiile de eligibilitate mai blande pentru micii fermieri care vor sa obtina finantari prin PNDR

conditiile-de-eligibilitate-mai-blande-pentru-micii-fermieri-care-vor-sa-obtina-finantari-prin-pndr

Reprezentantii AFIR spun ca acest lucru va fi posibil intrucat a scazut plafonul minim al productiei, astfel ca mai multi fermieri vor fi eligibili.


AFIR a anuntat ca mai multe ferme de dimensiuni mici vor putea accesa bani europeni prin submasura 6.3 din Programul National de Dezvoltare Rurala, dupa ce a fost redus pragul de productie minima de la care fermierii pot solicita finantare

„A scazut dimensiunea minima economica a fermelor mici la 4.000 de standard output, adica productie standard, ceea ce inseamna ca, practic, se mareste plaja celor care pot accesa aceste submasuri”, se arata intr-n comunicat al agentiei, cu mentiunea ca pana acum, erau considerate ferme mici cele cu o productie standard intre 8.000 si 11.999.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Submasura 6.3 din PNDR -„Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”, are ca scop sprijinirea investitiilor pentru cresterea competitivitatii exploatatilor agricole prin dotarea cu utilaje si echipamente performante in raport cu structura agricola actuala, precum si investitiile pentru modernizarea fermei, in special cele de dimensiuni medii si asocieri de ferme mici si medii, si imbunatatirea calitatii activelor fixe.

Sprijinul nerambursabil este de maximum 15.000 de euro, care se acorda in doua transe, 75% din cuantum la primirea deciziei de finantare, iar 25% in maximum trei ani de la decizie.

 


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016