Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Conferinta regionala FAO: Dezbatere pe problema risipei de alimente si a deseurilor alimentare
In perioada 1-4 aprilie 2014, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va gazdui la Bucuresti, cea de a 29-a Conferinta Regionala pentru Europa (ERC) a Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura / FAO si lucrarile celei de a 38-a sesiuni a Comisiei Europene pentru Agricultura a FAO (ECA).
De asemenea, in perioada 29-31 martie 2014, vor avea loc consultarile ONG-urilor si a societatii civile din Europa si Asia Centrala.
Cele 3 evenimente mentionate mai sus vor vea loc la Palatul Parlamentului.
Conferința regionala FAO este principalul forum si organism de conducere care convine asupra prioritatilor comune in regiunea noastra in domeniul agriculturii, silviculturii, pescuitului si dezvoltarii rurale. Aceasta permite ministrilor si reprezentantilor din diferite agentii guvernamentale sa discute si sa decida asupra politicilor, care sunt importante pentru toate tarile din vestul Europei pana la cele mai estice, precum Tadjikistan sau Kazakhstan.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
Pe durata sesiunii de la Bucuresti din aprilie 2014, problema risipei de alimente si a deseurilor alimentare va fi un subiect central al agendei. Informatiile prezentate tarilor membre vor ameliora intelegerea cauzelor ce conduc la pierderea produselor alimentare in regiune. Rezultate preliminare arata faptul ca principalul motiv in producerea deseurilor alimentare sunt consumatorii care cumpara produse alimentare cu termen de valabilitate mare. Acest lucru conduce la o crestere a marfii nevandute si astfel la alimente irosite care ar fi fost de altfel perfect comestibile. Multe campanii de sensibilizare pentru reducerea risipei alimentare in aceste tari au fost lansate pentru a aborda conditiile locale specifice, care contribuie la risipa de alimente.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura