Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Copa-Cogeca: Aprobarea primului pachet de acte delegate ale noii PAC indica functionarea procedurii de codecizie

copa-cogeca-aprobarea-primului-pachet-de-acte-delegate-ale-noii-pac-indica-functionarea-procedurii-de-codecizie

Copa-Cogeca a salutat astazi unda verde acordata atat de Consiliu cat si de Parlamentul European primului pachet de acte delegate ale Noii Politice Agricole Comune (PAC), mentionand ca este prima oara cand se adopta o decizie privind reforma PAC prin intermediul procedurii de codecizie. Acest lucru arata ca procesul functioneaza.


„Salut votul ministrilor agriculturii ai UE din aceasta saptamana, dar si unda verde acordata de eurodeputati noii PAC si le multumesc Comisiei UE, eurodeputatilor si Consiliului pentru progresul inregistrat. Din perspectiva noastra, declaratia Comisiei privind actele delegate ale noii PAC este bine venita. Acest lucru ar trebui sa le permita agricultorilor sa puna in aplicare masurile de ecologizare prevazute prin reforma, fara a periclita productia UE. Este un aspect esential, mai ales in contextul unei cereri de alimente aflate in crestere, a stocurilor care inregistreaza niveluri scazute si a volatilitatii pietelor, a subliniat Presedintele Copa, Albert Jan Maat.
 
Reglementarile noii PAC isi propun sa minimizeze birocratia si sa ofere agricultorilor conditii echitabile, este de parere Presedintele Cogeca, Christian Pees.,

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„De acum inainte, statelor member le va reveni sarcina de a introduce regulile detaliate pe plan national. Vom monitoriza indeaproape procesul, pentru a ne asigura ca birocratia este minimizata, agricultorii beneficiaza de conditii echitabile si sectorul agricol ramane viabil in urmatorii ani. Vom depune toate eforturile necesare pentru a garanta succesul noii PAC. Agricultorii si cooperativele acestora furnizeaza nu doar alimente de calitate, ci asigura societatii servicii de mediu si bunuri de maxima importanta, contribuind la crestere si la ocuparea a fortei de munca. Dorim sa ne asiguram ca agricultorii, silvicultorii si cooperativele sunt in masura sa inregistreze profit si sa obtina venituri mai mari de pe piata in schimbul vastei game de servicii pe care le ofera societatii", a declarat Pees.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016