Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Costel Caras: "fermierii cheama pe toti romanii la o saptamana de post, in care sa nu mai cumparam si sa nu mai mancam nici un aliment importat"


In Saptamana Patimilor, fermierii ii cheama pe toti romanii la o saptamana de post, in care sa nu mai cumparam si sa nu mai mancam nici un aliment importat, indeamna Costel Caras, presedintele Sindicatului Crescatorilor de Taurine din Romania (SCTR). Acesta a dat publicitatii o scrisoare primita din partea unui fermier din Timis, pe care o reproducem in continuare.



Hei, hei, Sindicatule…

Mi-ai redeschis o rana ce timp de un an nu s-a cicatrizat inca. O durere in suflet, care, se adanceste mereu, cu fiecare vaca ce trece pe strada mea. Pentru mine, au fost ca si copiii mei. Am suferit cu ele la orice boala si m-am bucurat la orice fatare, la toate picaturile de lapte gustos pe care nu-l voi mai bea, cred, niciodata. Am ramas cu amintiri dureroase, cu grajdul gol, cu datorii la 2 banci pe 10 ani si 2 apartamente vandute pentru a face acest sacrificiu, pentru copiii mei, ca ei sa ajunga fermieri. Doar bunul Dumnezeu stie prin ce am trecut… inundatii - fara nutret, un pret de nimic la lapte, vitei, munca, munca zi si noapte, calduri insuportabile… intr-un cuvant durere. Durere pe care nu o voi uita usor… Ce fac fetele mele?...il intreb mereu pe cel caruia i le-am vandut. Durerea din sufletul meu va ramane…

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Plang…ma doare, parca le astept zilnic sa vina de la pascut. Astept pe banca, la aceeasi ora sa merg la muls seara. Ma trezesc la ora 5 dimineata, nu mi-am modificat programul de somn. Nu eram obosita niciodata pentru ele. Le iubesc si le vreau inapoi. Mi-e dor de ele, de mirosul lor, de laptele lor cel dulce gustos. Nu sunt bani… datoriile ma macina. Voi mai avea oare, la batranete, in curtea mea vreo Andruta, Florina, Juju, Bubulina, Alexandra, Bruna, Adriana, Pirosca, Ana, Nicoleta sau Andrada, Fulguta… asa le strigam pe fiecare pe nume. Va iubesc si azi si intotdeauna, imi lipsiti, haideti la mama.

Sat. Ivanda nr. 236, comuna Marinca, jud. Timis

Data postei 17.03.2009

Scrisoarea exprima cel mai bine starea zootehniei si drama poporului roman, integrat in Europa, spune Costel Caras. V-am fi recunoscatori daca ati publica scrisoarea, in speranta ca o vor citi toti politicienii si guvernantii, dar mai ales romanii pe care ii asteptam in perioada 13–18 aprilie 2009 in fata Ministerului Agriculturii. Toti cei interesati sa depuna sugestii, reclamatii, propuneri, sa scrie in Cartea neagra a agriculturii Romaniei, sunt asteptati in aceasta perioada la “Cortul Sperantei” deschis intre orele 08:00 – 18:00, in cadrul pichetului de protest organizat de SCTR.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016