Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cozonaci tradiţionali cu nucă, vânduţi ca pâinea caldă


Produsele de Crăciun din supermarketuri sunt pline de chimicale. Alimentele bio fac legea doar la târgurile tradiţionale . Bucureştenii care au vizitat târgul organizat la Muzeul Satului au ascultat colindele lui Ştefan Hruşcă şi au putut cumpăra produse ecologice.

Făină de grâu, zahăr cristalizat, grăsimi vegetale hidrogenate, gluten vital, enzime, emulsifianţi, antioxidanţi, ouă şi înlocuitor de ouă, arome artificiale şi îndulcitori sunt câteva dintre ingredientele cozonacilor Lujerul, puşi pe piaţă spre deliciul românilor.

Propionatul de calciu sau E282 pe post de conservant face ca acest cozonac bine crescut şi rumenit să aibă un termen de valabilitate mult mai mare decât unul preparat cu ingrediente naturale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Şi cozonacul Boromir conţine multe ingredinte care nu spun mai nimic multora dintre români, poate doar chimiştilor de specialitate.

Cert este că, doar citind etichetele mulţi nu-şi prea pot da seama ce este natural şi ce nu în preparatul respectiv. Pe ambalajul produsului este specificat că acesta nu conţine organisme modificate genetic, dar că este tratat cu alcool etilic.

Preţul unui kilogram dintr-un astfel de cozonac poate ajunge şi la 15 lei.

Cozonac tradiţional din Bucovina
La sfârşitul acestei săptămâni, la Muzeul Satului “Dimitrie Gusti”, Lucian Nisioi şi Mihalea Iacob au venit tocmai din Bucovina, de la Câmpulung Moldovenesc, să le vândă bucureştenilor, cozonaci tradiţionali cu nucă.

Ingredientele: făină de grâu, zahăr, lapte, ouă, ulei. Cozonacii nu conţin conservanţi, de aceea trebuie consumaţi până în preajma Sărbătorilor, nu mai târziu. La aşa un cozonac însă şi preţul a fost pe măsură: 35 de lei pentru două kilograme. Bucovinenii nu au plecat însă cu niciun cozonac înapoi.

La numai câteva “căsuţe” distanţă, Varga Geza, din Odorheiu Secuiesc, vindea oameni de zăpadă, îngeraşi, brăduţi şi căsuţe, toate din turtă dulce. Turta dulce artizanală şi aromatizată cu scorţişoară, alune sau ciocolată o face în atelierul propriu.

“Turta dulce conţine ingrediente naturale, dar poate fi consumată până în martie anul viitor pentru că i-am pus miere de albine, un conservant natural”, mărturiseşte Varga Geza.

Citeste mai mult in Adevarul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016