Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorii de oi vand carnea de miel cu cel mult 8 lei/kg, iar in retelele comerciale pretul ajunge si la 20 lei/kg


"De la producatori la comercianti, pretul pentru carnea de miel in viu este de aproximativ 7-8 lei", a spus presedintele PACERO, Mihai Dumitriu, citat de Newsin. Mihai Dumitriu, a mentionat ca pretul unui kilogram de carne de miel va oscila anul acesta intre 17-18 lei la comerciantii din piete si 20-21 lei in supermarketuri si hipermarketuri. Astfel, adaosul comercial practicat de marile retele de supermarketuri si hipermarketuri din Romania face ca pretul carnii de miel sa fie de doua-trei ori mai mare decat pretul de achizitie directa de la producatori.
In unitatile Carrefour, pretul pentru carne de miel este in prezent de aproximativ 19,5 lei pe kilogram. "La noi in magazin pretul pentru acest tip de carne este de 19,45 lei pe kilogram, insa avem in plan cateva oferte pe perioada Pastelui si acesta va mai fi redus", a declarat directorul de marketing al Carrefour Berceni, Raluca Bogdan.

Reprezentantii grupului Kaufland Romania au declarat ca acest tip de carne va fi preluat de la producatorii autohtoni, iar pretul variaza intre 17 si 19 lei.

Reprezentantii retelei de hipermarketuri Metro Romania au declarat ca pretul pentru carnea de miel va fluctua in functie de evolutia pietei, la fel ca si anul trecut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In conditiile in care supermarketurile si hipermarketurile vor afisa preturile mentionate si in perioada Pastelui, clientii vor plati cu circa 30% mai mult decat anul trecut pentru carnea traditionala, cand aceasta se vindea cu un pret intre13-16 lei pe kilogram.

"E un furt pe fata aceasta scumpire a supermarketurilor, un furt fata de crescatorii de animale, pentru ca supermarketurile beneficiaza de o piata inexistenta a producatorilor si de neputinta acestora de a-si vinde produsele consumatorilor. In plus, este un furt fata de consumatori pentru ca ei suporta taxele umflate ale supermarketurilor practicate pentru introducerea in sistem a carnii", a declarat presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii - Agrostar, Stefan Niculae.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016