Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorii de ovine au acordat un nou vot de incredere conducerii organizatiei care ii reprezinta

crescatorii-de-ovine-au-acordat-un-nou-vot-de-incredere-conducerii-organizatiei-care-ii-reprezinta

Membrii organizatiilorr care fac parte din asocitaia Romovis au participat la finele saptamanii trecute la Adunarea Generala, ocazie cu care a fost votat un nou mandat pentru actuala conducere.


Crescatorii de ovine afiliati asociatiei Romovis au fost convocati la Sighisoara la finele saptamanii trecute, pentru a participa la Adunarea Generala a organizatiei, eveniment ce a avut ca principal punct pe ordinea de zi alegerea echipei de conducere care va reprezenta interesele crescatorilor in noul mandat.
 
Cei prezenti au votat in unanimitate pentru ca actuala echipa de conducere sa primeasca un nou mandat, presedintele si vicepresedintii fiind astfel reconfirmati in functie.
 
Nicolae Cioranu a ramas astfel presedintele Romovis, acesta detinand si calitatea de presedinte al AsociaĊ£iei Crescatorilor de Ovine „Pastorul-Crisana” Arad. Echipa de conducere va mai fi completata de Ion Agafitei, presedintele crescatorilor din Vaslui, Vasile Bratu de la Sibiu, Cristinel Butnariu, reprezentantul crescatorilor de ovine din Giurgiu, Gheorghe Mihaescu , din Timis si Nicolae Pop Tap din Salaj.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Tot cu ocazia Adunarii Generale de la Sighisoara, Gheorghe Buda, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Ovine si Caprine din Maramures, a fost desemnat purtatorul de cuvant al membrilor de sindicat de pe langa Romovis.
 
Noua si totodata vechea conducere a Romovis are planuri care implica mai ales accesul crescatorilor la subventii si fonduri europene. Astfel, a fost luata decizia de a se intreprinde toate eforturile pentru ca oierii sa absoarba intregul buget alocat pentru plata sprijinului cuplat.
 
Chiar daca pana acum nu au fost inscrise in Registrul genealogic al raselor decat 500-600 de mii de exemplare, liderii Romovis au in vedere sa existe o diferentiere in functie de efortul facut de fiecare fermier si sa fie legat nivelul sprijinul financiar cu cel al performantei din exploatatie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016