Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum va fi vremea în lunile ianuarie, februarie şi martie 2011


Pe baza informatiilor de la Centrul European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu (ECMWF) privind regimul termic mediu al aerului si precipitatiile lunare, Administratia Nationala de Meteorologie elaboreaza prognoza sezoniera (1-3 luni) care indica tendinta temperaturii medii si precipitatiilor fata de normele climatologice in diferite zone din Romania.




Pentru intervalul ianuarie - martie 2011, informatiile de la Centrul European estimeaza pentru Romania urmatoarele:
- in luna ianuarie, regimul termic mediu al aerului va prezenta valori apropiate de normele climatologice lunare în majoritatea zonelor, iar local in sud-estul si sudul tarii valorile termice pot fi peste mediile multianule lunare. Sub aspect pluviometric, cantitatile de precipitatii vor inregistra valori normale in cea mai mare parte a regiunilor, iar local in vestul teritoriului acestea se pot situa peste normele climatologice lunare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


- in luna februarie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de mediile multianuale lunare în cea mai mare parte a teritoriului, local in sudul si sud-estul tarii fiind posibile valori peste normele climatologice.

Cantitatile de precipitaţii se pot situa in limite apropiate de normele climatologice lunare in majoritatea zonelor tarii, exceptand sud-vestul teritoriului unde cantitatile de precipitatii pot fi sub mediile multianuale lunare.

- in luna martie, regimul termic al aerului va înregistra valori apropiate de normele climatologice lunare în majoritatea regiunilor, exceptand zonele sud-vestice unde local valorile temice se pot situa sub mediile multianuale.

Precipitaţiile lunare vor prezenta valori peste mediile multianuale lunare in vestul, centrul si local in sudul tarii, iar in restul teritoriului cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de normele climatologice.

Aceste informatii nu exclud posibilitatea aparitiei unor situatii cu valori extreme de temperaturi sau cantitati mai mari de precipitatii pe intervale scurte de timp ce pot conferi un caracter sever intervalului respectiv, avertizeaza ANM.

Prognoza meteorologică sezoniera se elaboreaza cu anticipatie de 1-3 luni avand un caracter orientativ si grad de realizare de peste 60-65%. De aceea, aceste estimari sezoniere sunt permanent actualizate prin prognozele pe termen scurt (1-3 zile) si mediu (7-10 zile), cu un grad de realizare de peste 87-95%.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016