Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cursuri de management in agricultura si agroturism, pentru fermieri si tinerii intreprinzatori

cursuri-de-management-in-agricultura-si-agroturism-pentru-fermieri-si-tinerii-intreprinzatori

Cursurile se vor desfasura atat in Bucuresti, cat si in celelalte regiuni de dezvoltare din tara.


In perioada 19 mai-21 septambrie, Euro Best Team, societate ce ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale, va organiza atat la sediul sau din Bucuresti cat si in celelalte regiuni de dezvoltare din tara cursurile Managementul Fermei si Management in Agroturism, destinate, dupa cum precizeaza organizatorii, fermierilor, asociatiilor familiale, asociatiilor de producatori agricoli, tinerilor intreprinzatori in agricultura , investitorilor in domeniul agricol, precum si tuturor celor implicati in sistemul agricol, dar si celor care doresc sa-si infiinteze o pensiune turistica, managerilor si administratorilor de pensiune rurala sau ferma agroturistica, persoanelor fizice autorizate, lucratorilor in domeniu, tinerilor intreprinzatori care doresc sa porneasca intr-o afacere de succes.
 
In cadrul cursului Managementul Fermei se va face se face analiza elementelor specifice care influenteaza managementul agricol precum natura ciclica a productiei, determinata de factori naturali si biologici, instabilitatea productiei si a veniturilor agricole, procese mai lente de crestere economica in agricultura fata de alte sectoare ale economiei, costul ridicat al transportului, imput-urile de provenienta industriala si preturile de livrare a marfii,  influenta remunerarii muncii agricole, riscurile naturale, gestionarea agendei meteo, cererea si oferta de produse agricole, particularitati, dificultati, termene, produsele secundare, deseurile. Primul oras in care se va desfasura cursul este Bucurestiul, urmat apoi de regiunile de dezvoltare, dupa cum urmeaza: Iasi, Braila, Calarasi, Cluj-Napoca, Craiova, Timisoara, Piatra Neamt.
 
 
Cursul de Management in Agroturism  este in fapt un program de pregatire si dezvoltare de abilitati de management si coordonare a unei unitati de agroturism. In cadrul cursului, participantii vor invata pasii corecti care trebuie urmati pentru infiintarea unei unitati agroturistice, cadrul legal, cum sa intreprinda o serie de activitati si servicii, amenajari ale fermei, pentru a atrage turistii in zona lor si astfel, sa genereze venituri suplimentare pentru afacerile lor, sa elaboreze strategii de dezvoltare si lansare pe piata concurentiala, strategii de marketing, aspecte culturale si traditionale, precum si oportunitati de dezvoltare si investitii prin proiecte finantate din bugetul de stat si al Uniunii Europene.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Sesiunile de management in agroturism  se vor organiza in regiunile de dezvoltare ale Romaniei, dupa cum urmeaza: Bucuresti, Calarasi, Timisoara, Piatra Neamt, Tulcea, Horezu- Valcea, Brasov, Cluj-Napoca.
Cursul de management al fermei vor fi sustinute de lectorul Magdalena Turek, conferentiar universitar la Universitatea Dunarea de Jos din Galati, in timp ce participantii la cursul de management in agroturism vor fi instruiti de lectorul Adrian Turek, conferentiar universitar la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara  Bucuresti, Facultatea de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala. Mai multe detalii despre cele doua cursuri pot fi gasite pe site-ul organizatorilor, www.eurobestteam.ro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016