Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cuvantul Libertatii: Pro-Plant Prest Impex SRL va fuziona cu SC LDP Dolj SA


Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Dolj, din data de 28 ianuarie a.c., figurează un proiect de hotărâre prin care consiliile de administraţie şi conducătorii SC Pro-Plant Prest Impex SRL şi SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA urmează să fie mandataţi cu pregătirea documentelor în vederea fuziunii celor două societăţi, prin absorţie. Aşa se face că SC Pro-Plant Prest Impex SRL va fi absorbită de SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dolj SA.
Până la o dată stabilită de Consiliul Judeţean Dolj, consiliile de administraţie a celor două societăţi va trebui să întocmească un proiect care să conţină: forma, denumirea şi sediul social al societăţilor implicate în fuziune; fundamentarea şi condiţiile fuziunii; cuantumul primei de fuziune; drepturile conferite de societatea absorbantă deţinătorilor de acţiuni; data la care au fost aprobate situaţiile financiare ale celor două societăţi pentru a se stabili condiţiile fuziunii; data de la care tranzacţiile societăţii absorbite sunt considerate din punct de vedere contabil ca aparţinând societăţii absorbante.

„Acest proiect de hotărâre este doar un început şi cu siguranţă până se va ajunge la fuziunea prin absorţie va mai dura. Va trebui să venim şi cu alte aprobări în Consiliul Judeţean. SC Pro-Plant Prest Impex SRL se adresează unor servicii anexe agriculturii, grădinărit, peisagistic şi sursa lor de finanţare vine din această direcţie. Ei au ca obiect de activitate şi deratizarea şi dezinsecţia, iar de acest lucru se ocupă şi cei de la DADR, care au fonduri mult mai mari de la stat”, a declarat Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Cuvantul Libertatii
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016