Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dacian Ciolos a devenit consilier pe probleme de siguranta alimentara al presedintelui Comisiei Europene

dacian-ciolos-a-devenit-consilier-pe-probleme-de-siguranta-alimentara-al-presedintelui-comisiei-europene

Fostul comisar european pentru agricultura va indeplini aceasta functie fara a fi remunerat.


La jumatatea acestei saptamani, fostul comisar european, Dacian Ciolos, a fost numit de catre presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in functia de consilier special privind siguranta alimentara internationala, activitate pentru care nu va fi remunerat.
 
Anuntul a fost facut prin intermediul unui comunicat in care se arata ca „crizele alimentare, presiunea asupra resurselor naturale, populatia mondiala in crestere si schimbarile climatice ne reamintesc ca siguranta alimentara este o provocare importanta, pentru care Uniunea Europeana trebuie sa gaseasca solutii. Dacian Ciolos are o vasta experienta in domeniul sigurantei alimentare si este persoana potrivita sa ma consilieze pe aceasta importanta tema”.
 
In noua sa calitate, Ciolos va colabora strans cu diferiti membri ai Comisiei Europene in ceea ce priveste contributia Uniunii Europene la solutionarea acestei provocari globale. Ciolos nu va fi remunerat pentru activitatea depusa in noua sa calitate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Dacian Ciolos a ocupat functia de comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala in perioada 2010-2014. In timpul mandatului, el a coordonat reforma Politicii Agricole Comune pentru perioada 2014-2020. Acesta a ocupat functia de ministru al Agriculturii in perioada octombrie 2007 — decembrie 2008.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016