Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dacian Ciolos: Exista suficiente instrumente pentru sprijinirea producatorilor dupa interdictiile impuse de Rusia

dacian-ciolos-exista-suficiente-instrumente-pentru-sprijinirea-producatorilor-dupa-interdictiile-impuse-de-rusia

Comisarul european pentru a agricultura a precizat ca la nivelul Politicii Agricole Comune se ia in calcul inclusiv apelarea la rezerva de criza pentru a contracara efectele negative ale deciziilor rusilor.


La sfarsitul saptamanii trecute, comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a tinut sa faca unele precizari in legatura cu efectele pe care embargoul impus de Rusia produselor alimentare din Uniunea Europeana, le-ar putea avea asupra fermierilor din tarile membreale uniunii.
 
Acesta a precizat ca este normal ca astfel ingrijorari sa apara in sectorul agricol, in conditiile date, insa a tinut sa ii linisteasca pe fermieri, spunand ca Politica Agricola Comuna dispune de suficiente instrumente pentru a contracara efectele negative ale acestor masuri impuse de Rusia.
 
„Inţeleg preocuparile exprimate de sectorul agricol din Uniunea Europeana,dar doresc sa subliniez faptul ca Politica Agricola Comuna dispune de instrumente noi si moderne pentru a-si sprijini producatorii, de indata ce va fi necesar, inclusiv prin rezerva de criza, care poate fi deja mobilizata”, a declarat in acest sens Dacian Ciolos.
 
Totodata, acesta s-a declarat increzator in capacitatea sectorului agricol european de a se reorienta rapid catre noi piete si oportunitati, considerand ca acesta trebuie sprijinit pentru ca aceasta tranzitie sa se intample cat mai usor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Comisarul european pentru Agricultura a avut zilele trecute o intalnire cu toti ministrii de resort din tarile membre UE, in urma careia a solicitat Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a Comisiei Europene sa creeze un grup de lucru care sa analizeze impactul potential in fiecare sector si sa evalueze cum se poate furniza in mod eficient un sprijin semnificativ, in cazul in care va fi nevoie.
 
Ciolos a a mai precizat ca vineri a trimis o invitaţie catre reprezentanti ai statelor membre, experţi in probleme de piata agricola comunitara, pentru a participa la o reuniune pe acest subiect, care ar urma sa aiba loc pe 14 august.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016