Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dacian Ciolos: Romania trebuie sa se axeze pe exportul de produse procesate, nu de vapoare pline cu cereale

dacian-ciolos-romania-trebuie-sa-se-axeze-pe-exportul-de-produse-procesate-nu-de-vapoare-pline-cu-cereale

Comisarul european pentru Agricultura s-a aflat in Romania pentru a participa la o conferinta nationala dedicata noului PNDR 2014-2020.


Zilele acestea, comisarul european pentru Agricultura, Dacian Cilos, s-a aflat in Romania unde a participat la Conferinta Nationala organizata pentru prezentarea noului PNDR 2014-2020.
 
In cadrul alocutiunii pe care a rostit-o cu aceasta ocazie, Dacian Ciolos a precizat ca tara noastra ar trebui sa inceapa sa puna accentul pe exportul de produse procesate si nu doar pe cel de materie prima, dand in acest sens exsmplul unor tari precum Olanda, Franta sau Irlanda, care exporta cu precadere produse procesata, desi sunt un reper important al agriculturii europene.
 
„Pentru ca vorbim mult de potentialul de export al agriculturii din Romania, cred ca Romania are interesul nu sa exporte vapoare cu cereale ci sa exporte, in primul rand, produse procesate, pentru ca in aceste produse procesate se regaseste traditia, se regaseste specificul culinar din Romania, precum si mana de lucru pe care o avem inca din abundenta in mediul rural. Conectand dezvoltarea industriei alimentare cu dezvoltarea invatamantului, a educatiei, a formarii profesionale si a consultantei cred ca putem face din acest potential de productie al Romaniei o valoare economica”, a declarat Ciolos cu aceasta ocazie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Conferinta Nationala dedicata noului PNDR 2014-2020 a fost organizata ieri de catre Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala din Romania impreuna cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, iar la eveniment au participat ministrul roman al Agriculturii, Daniel Constantin, comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, ministrul Agriculturii din Republica Moldova, Vasile Bumacov si reprezentantul regional al FAO pentru Europa si Asia Centrala, Vladimir Olegovich Rakhmanin.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016