Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daniel Constantin anunta noi avantaje de care vor beneficia fermierii care se asociaza

daniel-constantin-anunta-noi-avantaje-de-care-vor-beneficia-fermierii-care-se-asociaza

Ministerul Agriculturii pregateste de aproape doua saptamani o ordonanta de urgenta pentru redefinirea cooperativei, iar actul ar urma sa descrie clar ceea ce inseamna aceasta forma de asociere agricola.


Ministerul Agriculturii pregateste o serie de avantaje fiscale si nu doar atat pentru fermieri. Un act normativ si pachete de finantare care sa-i determine sa se uneasca in cooperative, sa lucreze, sa cumpere inputuri, sa vanda productia si sa imparta beneficiile, totul in comun sunt deja in lucru in birourile MADR.
 
Recent, ministrul Daniel Constantin a vorbit din nou despre beneficiile pe care le vor avea fermirii din cooperative, spunand ca va fi emisa o ordonanta de urgenta in acest sens.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Avem pregatita o ordonanta de urgenta cu care vom intra imediat ce presedintele Iohannis va promulga Codul fiscal. Nu putem sa intram inainte pentru ca in Codul fiscal se spune ca orice prevedere fiscala anterioara se abroga. Vom veni, speram saptamana viitoare, cu ordonanta de urgenta in care sa definim foarte clar ce inseamna cooperativa. Multi au reticenta la cooperativa. Vrem, prin aceasta redefinire, sa asiguram fermierul ca ramane in continuare proprietar al terenurilor, animalelor si produselor obtinute. Fermierii raman proprietari pe ceea ce obtin si au doar obligatia ca o parte din productie sa fie comercializata in comun. Noutatea este ca venim cu o serie de facilitati fiscale. Si anume, persoanele fizice care decid sa intre intr-o cooperativa nu mai platesc impozit pe norma de venit, asta inseamna pe cap de animal sau pe terenul pe care-l lucreaza. Cooperativa respectiva, care functioneaza ca o societate comerciala, va fi scutita timp de 5 ani de impozitul pe profit. Daca e o societate micro si nu e in categoria IMM atunci nu mai este impozitata la ce inseamna venit, este impozitata la profi”, a declarat seful MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016