Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daniel Constantin avertizeaza: Riscam sa ne transformam in piata de desfacere pentru produse agroalimentare

daniel-constantin-avertizeaza-riscam-sa-ne-transformam-in-piata-de-desfacere-pentru-produse-agroalimentare

Parlamentarii romani, dar si cei care reprezinta alte state trebuie sa acorde o atentie deosebita propunerii privind bugetul Uniunii Europene 2014-2020, dupa ce va fi trimisa Parlamentului European, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin.


"Sunt cateva tari care nu au fost foarte constructive pana in acest moment la sustinerile pe care noi le-am avut. Dincolo de alte lucruri trebuie sa fim ceva mai cooperanti, sa explicam mai bine de ce avem nevoie de un buget ceva mai consistent si de ce Romania trebuie sa ajunga cat mai repede la nivelul unui fermier mediu din Uniunea Europeana. Riscam ca dintr-o tara care a produs foarte mult sa ne transformam intr-o tara care nu este altceva decat o piata de desfacere pentru cei care produc din Uniunea Europeana", a spus Constantin.

Potrivit sursei citate, bugetul 2014-2020 asa cum va pleca de la Comisia Europeana va fi foarte bun pentru ceea ce inseamna Pilonul I Plati Directe si va fi cel putin egal cu alocarea 2007-2013 pe ceea ce inseamna Pilonul II.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Pentru perspectiva 2014-2020, bugetul Uniunii Europene se va cifra la 1.025 de miliarde de euro, iar Politicii Agricole Comune ii vor reveni 400 de miliarde de euro, aici fiind incluse platile directe din Pilonul I, dar si Pilonul II de dezvoltare rurala. Bugetul agricol al UE a reprezentat o periodaa lunga de timp peste 50% din bugetul comunitar, dar in prezent acesta a scazut la 38%.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016