Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De luni, achizitiile prin noul PNDR se vor face doar on-line

de-luni-achizitiile-prin-noul-pndr-se-vor-face-doar-on-line

AFIR precizeaza ca procedura on-line se aplica pentru toate achizitiile derulate in cadrul PNDR 2014-2020 si este valabila pentru adjudecarea contractelor de achizitii de servicii, bunuri cu sau fara montaj si de executie de lucrari.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a anuntat printr-un comunicat ca a completat procedura de lucru privind achizitiile private derulate prin PNDR 2014 - 2020 pentru a permite utilizarea modulului on-line de catre persoanele care intentioneaza sa depuna o cerere de finanţare.
 
Astfel, solicitantii de fonduri prin noul PNDR, inaintea semnarii contractului de finantare cu AFIR, vor derula on-line procedura de achizitii aplicabila serviciilor eligibile (servicii de consultanţa si servicii pentru intocmirea studiilor de fezabilitate, cu o valoare mai mare de 15.000 euro), in conformitate cu prevederile procedurii de achiziţii pentru beneficiarii privati ai PNDR, publicata pe pagina de internet a AFIR.
 
Pana pe 6 iulie 2015, solicitantii de fonduri nerambursabile vor derula achizitiile private conform prevederilor procedurale anterioare adica publicarea in ziar a unei invitatii de participare si primirea de catre solicitant a minimum trei oferte conforme din punct de vedere tehnic si financiar.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

AFIR precizeaza ca procedura on-line se aplica pentru toate achizitiile derulate in cadrul PNDR 2014-2020 si este valabila pentru adjudecarea contractelor de achizitii de servicii, bunuri cu sau fara montaj si de executie de lucrari. In vederea derularii on-line a procedurilor de achizitii, beneficiarii privati, ofertantii si, dupa 6 iulie 2015, si solicitantii au obligatia sa se autentifice pe pagina oficiala de internet a AFIR, in sectiunea destinata depunerii on-line.
 
Contractele mai mari de 15.000 euro fara TVA, trebuie adjudecate prin procedura de selectie de oferte cu conditia publicarii pe site-ul www.afir.info a unei invitatii de participare, a dosarului cererii de oferte si a primirii on-line de catre beneficiarul privat a minimum doua oferte conforme din punct de vedere tehnic şi financiar al ofertantilor.
 
Termenul limita pentru depunerea ofertelor este de minim 10 zile lucratoare de la data publicarii pe pagina oficiala a AFIR, mai precizeaza Agentia.
 
Pentru contractele mai mici sau egale cu 15.000 euro fara TVA, beneficiarul privat poate opta pentru aplicarea procedurii cu o singura oferta sau a celei mentionate mai sus.
 
AFIR subliniaza ca este interzisa divizarea achizitiilor de acelasi tip, respectiv servicii, bunuri sau lucrari a caror valoare depaseste 15.000 de euro fara TVA, in contracte mai mici, cu scopul evitarii procedurii de selectie de oferte.
 
Oficiile judetene ale AFIR vor verifica on-line dosarele de achizitii pentru proiectele cu achizitii simple ale beneficiarilor privati, Centrele Regionale ale AFIR verifica on-line dosarele de achizitii pentru proiectele cu achizitii complexe ale beneficiarilor privati, iar la nivelul AFIR se verifica dosarele de achizitii pentru proiectele beneficiarilor privati cuprinse in esantionul de verificare pe teren.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016