Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Delta nu este pregătită pentru un turism masiv, spune guvernatorul Deltei, Liviu Mihaiu


Delta Dunării nu este pregătită în momentul de faţă pentru un turism masiv, a declarat astăzi guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Liviu Mihaiu, informează Agerpres.

Declaraţia sa vine după desfăşurarea primului eveniment de promovare a Deltei Dunării în Parlamentul European, organizat în perioada 2-4 decembrie, la Bruxelles, de europarlamentari din grupul socialist şi cel liberal din Parlamentul European. In urma cu doua zile, guvernul anuntase decizia de a transfera 6000 de hectare din administratia ADS in cea a Rezervatiei, asa cum va informa recolta.eu.


Înaintea acestui eveniment, Liviu Mihaiu şi-a anunţat la Tulcea intenţia de a obţine din partea văduvei exploratorului Jacques Yves Cousteau peliculele realizate de acesta în Delta Dunării, pentru a fi utilizate în mediatizarea acestei zone a României.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Problema promovării Deltei nu mă preocupă atât de tare acum, din simplul motiv că Delta nu este pregătită deocamdată pentru un turism masiv, cu atât mai puţin pentru unul invaziv. Un singur spot poate aduce sute de mii de turişti străini deodată, cărora nu le putem oferi turism la standarde europene, decât în câteva locuri capabile să absoarbă doar câteva mii. Dacă administraţia românească va înţelege că Delta nu poate fi decât un rai al ecoturismului, al pescuitului sportiv şi al obiceiurilor tradiţionale transpuse în produse ecologice, atunci poate or să vină şi marii operatori turistici mondiali să producă profit pentru beneficiul regiunii" a spus guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Evenimentul a constat în vernisajul expoziţiei de fotografii "Delta Dunării: Un patrimoniu european", semnate de Daniel Petrescu şi seminarul "Delta Dunării: natură şi durabilitate în Europa".
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016