Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Despagubirile pentru fermierii afectati de seceta raman la stadiul de promisiuni

despagubirile-pentrufermierii-afectati-de-seceta-raman-la-stadiul-de-promisiuni

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a dat din nou asigurari ca sprijinul financiar va ajunge in conturile acestora pana la sfarsitul anului.


Zilele trecute, ministrul Daniel Constantin a vorbit din nou despre sprijinul pe care urmeaza sa il primeasca agricultorii care au avut de suferit de pe urma secetei, spunand ca in aceasta situatie se afla peste 170.000 de fermieri, dintre care circa 160.000 sunt persoane fizice.
 
Si de aceasta data, declaratiile ministrului s-au rezumat doar la promisiuni, fermierii aflati in aceasta situatie afland doar ca se fac eforturi pentru a li se plati despagubirile pana la sfarsitul anului, fara a fi precizat un termen precis la care platile ar urma sa inceapa a fi facute.
 
„E important să avem sprijinul prim-ministrului astfel încât în acest an, asa cum ne-am angajat, să acordăm acele despăgubiri pentru fermierii care au suferit din cauza secetei. Avem până în momentul de fata aproximativ 170.000 de beneficiari, dintre care peste 160.000 sunt persoane fizice si care asteaptă. Facem toate procedurile, am notificat si Comisia Europeană pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat si speram ca, pana la sfârsitul acestui an, să avem capacitatea de a plati aceste fonduri catre fermieri”, a declarat ministrul in acest sens, fara a oferi o certitudine fermierilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
De mentionat ca la inceputul lunii, Daniel Constantin dadea asigurari ca despagubirile vor fi platite in lunile noiembrie si decembrie, acestea urmand sa ajunga la fermierii care au suferit peirderi mai mari de 30 la suta din productie din cauza secetei.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016