Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Directii noi si mai multi angajati in structura Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

directii-noi-si-mai-multi-angajati-in-structura-ministerului-agriculturii-si-dezvoltarii-rurale

Conform unei hotarari de Guvern adoptate inainte de Paste, organigrama ministerului se va modifica, numarul de posturi fiind extins de la 670 la 707.


La jumatatea saptamanii trecute, printre hotararile adoptate in ultima sedinta de guvern de dinaintea Pastelui s-a numarat si o hotarare care modifica modul de organizare si functionare a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, institutia urmand astfel a dispune de noi directii de specialitate si de un numar mai mare de angajati.
 
Conform spuselor secretarului de stat Daniel Botanoiu, aceste modificari erau necesare, fiind impuse in mod deosebit de noua lege privind tranzactiile cu terenuri agricole pe persoana fizica, lege ce a intrat in vigoare pe 12 aprilie si presupune un mai mare volum de munca in minister. Astfel, a aparut necesitatea unui departament largit care sa se ocupe doar de tranzactiile cu terenuri agricole, departament in care sa fie incadrate 16 posturi.
 
Referitor la noua lege privitoare la tranzactii si la necesitatea infiintarii noului departament in cadrul MADR, secretarul de stat a declarat ca aceasta prevede ca primaria are obligatia de a transmite structurii din cadrul aparatului central al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, respectiv structurilor teritoriale ale acestuia, dupa caz, un dosar care sa cuprinda lista preemptorilor, respectiv copiile cererii de afisare, ale ofertei de vanzare si ale documentelor doveditoare prevazute, in termen de 3 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii, context in care „trebuie sa mai aduc din teritoriu 16 oameni pentru a avea o directie mai mare. Ne mai trebuie juristi. Financiar, acest lucru nu va presupune nicio modificare a cheltuielilor bugetare”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Conform noii hotarari adoptate saptamana trecuta, numarul maxim de posturi admis pentru MADR creste cu 37 de posturi, de la 670 la 707, carora li se adauga demnitarii si angajatii din cabinetul ministrului. In ceea ce priveste noile structuri ce se vor infiinta in cadrul MADR, acestea sunt Directia Generala Sistemul National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor si Direcţia Generala Industria Alimentara, iar Directia politici agricole a fost comasata cu cea juridica. Totodata, Agentia Nationala Fitosanitara s-a organizat la nivel de direcţie in cadrul MADR.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016