Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Divizia de agricultură Carmistin va face 20% din business-ul companiei


Compania Carmistin a și-a adăugat de la începutul acestui an o nouă linie de business prin Divizia Agricultură, speclizată în comercializarea de îngrășăminte, pesticide și semințe.
Carmistin este o afacere demarată în anul 2000 de către omul de afaceri prahovean Iustin Paraschiv, axându-se la bază pe de trading cu carne de vită și porc. În 2010 compania a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 46 de milioane de euro, în creștere cu 7 procente față de anul precedent.

“Prin dezvoltarea diviziei Agricultură la Carmistin adăugăm un motor puternic de creștere al business-ului nostru în 2011. Ponderea acestei activități în totalul afacerii va ajunge în acest an la aproximativ 20%. Divizia Carmistin Agricultură se resimte deja în business-ul total, astfel că în primul trimestru am avut o creștere generală de 87 de procente față de aceeași perioadă a anului trecut, care se datorează în principal campaniei de primăvară în agricultură. Ne vom continua proiectele de apropiere de agricultorii români încercând să-i subvenționăm, prin sisteme de plată flexibile, pe cei care au nevoie” declară Iustin Paraschiv proprietarul Carmistin.

Până în prezent omul de afaceri Iustin Paraschiv a investit peste 20 de milioane de euro în grupul de firme pe care le dezvoltă, în sectorul culturilor agricole și zootehnie, construind unități de producție și achiziționând utilaje noi sau retehnologizând facilități mai vechi. “La nivel de grup ne vom concentra și în acest an pe dezvoltarea afacerilor în agricultură și zootehnie, având în plan investiții masive pe toate liniile de business și pe toate companiile din grup” precizează Iustin Paraschiv.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Compania Carmistin face parte din grupul de firme al familiei Paraschiv, care numără peste 2000 de angajaţi și derulează anual o cifră de afaceri mai mare de 150 milioane de euro în domeniul agro-zootehnic. Din cei 2000 de angajați, 400 s-au alăturat grupului în cursul anului tecut. Între companiile membre ale grupului se numară și: Ana și Cornel (fabrică de mezeluri cu peste 100 de magazine de desfacere a produselor proprii), Ladrisi Grup (abator de porcine, bovine și cabaline), Pajo Holding (creșterea animalelor și cultivarea cerealelor) şi Avicarvil (compania producătoare a brandului de carne de pui “La Provincia”).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016