Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dragos Frumosu, FSIA, confirma scumpirea painii cu 20%

dragos-frumosu-fsia-confirma-scumpirea-painii-cu-20

Pretul painii a crescut deja si se va mari si in perioada urmatoare. Tot mai multi responsabili din industria de morarit si panificatie emit semnale in acest sens. Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Industria Alimentara (FSIA), vorbeste despre o scumpire a painii cu 20%. De vina este seceta care a afectat grav Romania anul acesta, dar si preturile materiei prime care au crescut pe plan international.


"Responsabile pentru cresterea preturilor sunt atat seceta prelungita din ultimele luni din tara noastra, cat si seceta si criza economica cu care se confrunta celelalte state ale lumii. in aceste conditii, populatia va trebui sa suporte o majorare a pretului painii cu 20 la suta, in timp ce la carne, lapte si produse din lapte cresterea preturilor va fi de pana la 10%. in cazul painii, de exemplu, majorarea pretului graului cu 50% ar antrena o crestere a pretului painii pe real cu 40%, insa piata nu va putea sa suporte, iar scumpirea efectiva va fi de 20%", a afirmat Dragos Frumosu, pentru Agerpres.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016