Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dumitru Istratie, Asociaţia Stuparul Bănăţean: Apicultorii au datoria să îmbunătăţească baza meliferă


Marile culturi trebuie prospectate. Fermierii apicoli au datoria sa se informeze cu privire la soirile si hibrizi de plante tehnice, care formeaza baza melifera.

Fiecare apicultor mai trebuie sa stie ca poate imbunatati propria baza melifera cu plante si arbori specifici meliferi.
Facelia este cultura ce trebuie sa faca parte din asolamentul legumicultorului precum si a apicultorului.

In fiecare judet asociatiile au datoria sa se ocupe cu formarea loturilor semincere si de extensie a acestei culturi. Este singura planta melifera care se poate insamnta aproape tot anul. Incepand cu luna decembrie si sfarsind cu luna iulie se pot asigura culesuri esalonate si sigure pentru albine. Furtisagul este cel mai bine combatut prin cultura esalonata a faceliei care infloreste in a doua parte a lunii septembrie. Se poate folosi ca ingrasamant verde.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Arborele de miere Evodia poate fi considerat arborele de o importanta covarsitoare. Exista curti, terenuri stradale, parcuri, terenuri degradate. Toate pot fi plantate cu acesti arbori. Acolo unde floarea soarelui nu da nectar… arborele de miere Evodia este la el acasa. Plantarea acestor arbori in schemele de impaduriri aduc cele mai mari posibilitati de a avea albine sanatoase.

Speram ca apicultorii, fermierii agricoli, directorii de scoli citind aceste randuri vor incepe o campanie de promovare si plantare.

Tuturor spor la munca!

Dumitru Istratie, Asoc. Stuparul Banatean
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016