Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dupa 62 de ani de existenta, Vinexport Vrancea a cerut intrarea in insolventa

dupa-62-de-ani-de-existenta-vinexport-vrancea-a-cerut-intrarea-in-insolventa

Vinexport Vrancea, producatorul de vin autohon cu o traditie de peste 60 de ani, a cerut Tribunalului Vrancea intrarea in insolventa. Compania si-a motivat actiunea prin pierderile de 430 de mii de euro, la o cifra de afaceri de 5,6 milioane de euro. Cererea a fost depusa in instanta pe 17 aprilie, iar primul termen a fos stabilit pe 30 aprilie.


Anuntul vine ca o surprinza pentru industria vinului, in contextul in care Liviu Jitea, proprietarul companiei anunta cifre optimiste si exporturi masive catre China.
 
“Vindem destul de scump in China. Doi ani la rind am fost campioni mondiali acolo, avem aparitii pe televiziunea nationala, spoturi tv”, declara Liviu Jitea acum trei ani.
 
Separat, in vara anului trecut, Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati impreuna cu procurorii DIICOT puneau  sechestru pe doua dintre firmele omului de afaceri Liviu Jitea, in dosarul comertului ilegal cu alcool, in care prejudiciul era de peste opt milioane de euro.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Vinexport are o istorie de peste 60 de ani in productia de vinuri. In 1949 se numea Fructexport si avea ca obiect de activitate exportul fructelor si al vinurilor. Din 1967, societatea se numeste Vinexport, iar dupa Revolutie a intrat in declin, pentru ca, la sfarsitul anului 1999, sa vanda majoritatea activelor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016