Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

E oficial : Fermierii afectati de inghetul din aprilie vor beneficia de o reducere a impozitului pe norma de venit

e-oficial-fermierii-afectati-de-inghetul-din-aprilie-vor-beneficia-de-o-reducere-a-impozitului-pe-norma-de-venit

Pierderile sunt in special in pomicultura si viticultura, insa culturile din camp nu au avut de suferit de pe urma inghetului.


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat zilele trecute ca fermierii care au inregistrat pierderi din cauza inghetului vor beneficia de o reducere a impozitului pe norma de venit, insa acestea trebuie evaluate de comisiile locale.
 
„Pierderile inregistrate din cauza inghetului din aceasta primavara se stabilesc de catre comisiile locale. In primul rand, acestea stabilesc norma de venit fata de ceea ce s-a estimat, iar fermierii afectati vor fi ajutati prin reducerea impozitelor pe norma de venit. Sunt zone cu culturi pomicole si viticole afectate semnificativ in anumite parti ale tarii, dar pe areale mici, si nu din cauza zapezii cazute, ci mai ales din cauza gerului care a urmat, de minus 5 — minus 6 grade in unele zone”, a declarat ministrul.
 
Seful MADR sustine ca pierderile sunt in special in pomicultura si viticultura, insa culturile din camp nu au avut de suferit de pe urma inghetului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Sunt pierderi pe anumite zone, dar nu asa cum s-a alarmat lumea. Au aparut informatii sub impulsul momentului, al temerilor ca lucrurile se vor strica iremediabil. Am fost peste tot in zonele unde s-au declarat distrugeri de cultura. De exemplu, in judetul Mehedinti, pe Valea Cosustei si pe Valea Motrului, au fost afectati semnificativ pomii fructiferi, la fel si via de la Corcova, dar nu toate culturile au fost compromise total. In schimb, in sudul judetului, la Jiana, lucrurile stateau cu totul altfel. Intr-adevar, pe zone restranse, inghetul a produs pierderi la pomi si la vita de vie, dar in agricultura, in fiecare an, ne confruntam cu astfel de probleme din cauza unor conditii meteorologice nefavorabile”, a mai spus ministrul. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016