Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

EFSA aproba utilizarea acidului peroxiacetic in tratarea carcaselor de pui

efsa-aproba-utilizarea-acidului-peroxiacetic-in-tratarea-carcaselor-de-pui

Utilizarea solutiilor care contin acid peroxiacetic (PAA) pentru a reduce contaminarea cu agenti patogeni a carcaselor si a carnii de pasare nu prezinta riscuri de toxicitate, sunt de parere expertii Autoritatii Europeane pentru Siguranta Alimentara.


Potrivit raportului publicat de specialistii EFSA, este putin probabil ca utilizarea acidului peroxiacetic sa conduca la aparitia rezistentei la antimicrobiene.
EFSA ofera, totodata, asigurari ca introducarea substantei PAA in tratarea carnii de pui nu prezinta riscuri pentru mediul inconjurator cu exceptia acidului etidronic (HEDP), care nu este considerat întotdeanua sigur.
Comisia Europeana a adoptat saptamana aceasta si o serie de noi reglementari in privinta metodelor de inspectie a carnii de pui vor fi adopatate in cursul acestui an.Schimbarile presupun o inspectie mai putin invaziva a carcaselor de pui pe masura ce trec pe linia de productie si introducerea unui sistem bazat pe riscuri.
 
Reglementarile au fost adoptate ca urmare a studiilor stiintifice realizate anul trecut de catre Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara, cu privire la sacrificarile de animale, relateaza The Poultry Site.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Noi masuri de inspectie a carnii au fost introduse de asemenea si pe segmentul carnii de porc anul trecut.
 
Metodele traditionale de inspectie prezinta un risc crescut de contaminare incrucisata a carcaselor, ca urmare a cantitatii mari atinse de catre inspectori, sustine Javier Dominguez, seful departamentului de control al bolilor al bolilor cu transmitere alimentara, din cadrul Agentiei Britanice pentru Standarde Alimentare (FSA).
 
Noile reglementari de inspectie a carnii urmeaza sa fie fie aplicate de asemenea si sectorului de bovine si ovine, principalul scop fiind depistarea bacteriilor Salmonella, E.Coli sau boala vacii nebune.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016