Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Evenimentul Zilei: Afacere de-o vară la îndemână: plantaţia de roşii sau căpşuni


O cultură de tomate pe o suprafaţă de două hectare necesită o investiţie de 18.400 de lei. Cu ajutorul unor specialişti în agricultură am calculat bugetul de care este nevoie în primul pentru o plantaţie de roşii sau de căpşune. Suprafaţa în câmp pe care am ales-o a fost de un hectar pentru cultura de căpşuni şi de două hectare pentru cea de tomate. Am ales acest tip de plantaţie, pe câmp deschis, pentru că e mult mai ieftină decât cea care este protejată cu materiale din mase plastice sau în sere.
Prăşitul costă 500 de lei

Roşiile se plantează începând cu sfârşitul lunii aprilie, pentru culturile de vară, şi până la sfârşitul lunii mai, pentru cele de toamnă. Pregătirea terenului se face toamna. Pentru două hectare, arătura, discuitul, şi îngrăşămintele ar costa, potrivit calculelor noastre, în jur de 1.400 de lei.

Urmează apoi o serie întreagă de lucrări care trebuie făcute şi respectate ca la carte. Răsadurile, de exemplu, se pot cumpăra de la solarii, iar pe un hectar intră între 30.000 şi 35.000 de plante. Aici, costurile sunt ceva mai mari. Toată investiţia, inclunzând transportul şi plantarea, se ridică la aproximativ 7.000 de lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Evenimentul Zilei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016