Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Faliment: Avicola Iaşi a intrat în insolvenţă


Avicola Iasi a intrat in insolventa, prin decizia din 27 mai a Tribunalului Iasi, dupa ce mai multe societati, dar si persoane fizice, au cerut instantei deschiderea procedurii insolventei.
"Admite cererea formulata de creditorii SC Provimi Romania (fosta Vipromax), Veronica Mocanu, Saveta Amaritei, Gheorghe Radoaiei, Paul Patras, SC Grup Est International SRL Iasi si SC OVICOM SRL Slobozia pentru deschiderea procedurii insolventei impotriva debitorului SC Avicola SA", se arata in decizia din 27 mai a Tribunalului Iasi, postata pe portalul instantelor.

De asemenea, instanta a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei, fiind numit in calitate de administrator judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL.

Pe de alta parte, reprezentantii sindicatului Avicola Iasi au depus in luna martie, la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi, o sesizare in care cere verificarea unitatii patronate de Gigi Becali, reclamand ca jumatate dintre angajati nu si-au primit salariile de sase luni.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Din luna octombrie 2009, salariile nu se mai dau pe state de plata, ci prin dispozitii de plata. Este cel mai josnic mod de a acorda salariile si nu este legal. Circa 50% din cei aproape 250 de angajati nu au primit salariile in ultimele sase luni. Angajatii sunt pusi in situatia de a se milogi pentru drepturile lor. Este o bataie de joc totala. Cerem ITM sa verifice modul cum s-au acordat salariile in perioada octombrie 2009 - martie 2010", a declarat in martie, corespondentului NewsIn, liderul de sindicat Paul Patras.

Avicola Iasi este specializata in cresterea pasarilor pentru carne si oua, industrializarea carnii de pasare, producerea de nutreturi combinate, prelucrarea carnii de pasare si deruleaza operatiuni de achizitie de cereale pentru producerea furajelor.

Societatea este detinuta de omul de afaceri Gigi Becali, care controleaza 85,07% din capitalul social.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016