Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

FEADR - investitii in agricultura cu bani europeni

Tags: feadr

Dacă aţi strâns ceva bani la saltea şi vreţi să vă dezvoltaţi o afacere cu bani europeni, trebuie să ştiţi că începând din luna mai se va da startul mai multor măsuri de atragere a banilor nerambursabili. Cultivarea legumelor, o fabrică pentru producerea de paste făinoase sau una de cărămizi, o pensiune, cultivarea ciupercilor, plantarea arbuştilor fructiferi, o fermă sau o moară sunt afaceri pe care le puteţi pune pe picioare cu bani de la Uniunea Europeană.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Finanţarea este nerambursabilă şi poate fi accesată prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR), gestionat de Ministerul Agriculturii. Potrivit calendarului postat pe site-ul ministerului, începând cu luna mai şi până la sfârşitul lunii iulie vor fi demarate patru măsuri de dezvoltare rurală. Este vorba despre măsurile 121 - modernizarea exploataţiilor agricole, măsura 123 – creşterea valorii adăugate a producţiei agricole şi forestiere, măsura 312 – sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de microîntreprinderi şi măsura 313 – încurajarea activităţilor turistice. Consultanţii spun că există cerere şi asta ne dă speranţa că nu vom mai pierde banii europeni. „Faţă de lunile ianuarie şi februarie, luna aceasta a fost mai dezgheţată, şi la propriu şi la figurat. Nu este un aflux de cereri pentru proiecte, dar este îmbucurător că lucrurile se mişcă. Lumea a început să fie interesată să acceseze fonduri”, a declarat Corneliu Popa, administratorul firmei de consultanţă Karpatic Invent, pentru Evenimentul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016