Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii romani vor fi lamuriti in privinta reformei Politicii Agricole Comune

fermierii-romani-vor-fi-lamuriti-in-privinta-reformei-politicii-agricole-comune

In cursul zilei de maine, vineri 28 iunie, comisarul european pentru agricultura Dacian Ciolos va participa alaturi de Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin la o reuniune de lucru in cadrul careia acestia le vor prezenta reprezentantilor fermierilor concluziile acordului politic asupra reformei Politicii Agricole Comune a UE.


„Reforma actuala a Politicii Agricole Comune reprezinta o schimbare fundamentala in aceasta politica. Este pentru prima oara cand se tine cont de diversitatea agriculturilor din 27 de state europene, cu interese comune, dar si cu istorii si nevoi diferite.
De aceea, specificitati romanesti precum fermele mici, agricultura in zona de munte, aspecte care tin de structura fermelor, de gradul diferit de dezvoltare pe sectoare agricole, de nevoile de investitii si modernizare in mediul rural, toate acestea se regasesc in pachetul de reforma a politicii agricole comune.
Este o sansa extraordinara pentru ca Romania sa-si dezvolte competitivitatea, calitatea si valoarea adaugata in agricultura si economia rurala.(...)

Sunt foarte multumit de acest acord, care da o noua orientare Politicii Agricole Comune. El tine cont intr-o mai mare masura de asteptarile societatii, exprimate cu ocazia dezbaterii publice din primavara anului 2010.
Acest acord va conduce la schimbari profunde: plati directe mai echitabile si mai verzi, consolidarea pozitiei agricultorilor in cadrul lantului alimentar si asigurarea unei mai mari eficacitati si transparente a PAC. Aceste decizii constituie un raspuns ferm al UE in fata provocarilor legate de securitatea alimentara, schimbarile climatice, cresterea economica si crearea de locuri de munca in zonele rurale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Politica agricola comuna va aduce o contributie importanta la realizarea obiectivului global de promovare a unei cresteri durabile, inteligente si incluzive”, a sustinut comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos.





Sursa foto: www.sxc.hu

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016