Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Finanatari de 988 de milioane de euro oferite de Agricover Credit

finanatari-de-988-de-milioane-de-euro-oferite-de-agricover-credit

Banii au fost acordati pe parcursul anului trecut, principalii beneficiari fiind fermierii.


Agricover Credit IFN, divizia de finantare a grupului de firme Agricover, a anuntat ca  a acordat in 2016 credite in valoare de 988 de milionane de   lei in creştere cu 4% fata de anul precedent.
 
Banii au ajuns in conturile a 1.900 de fermieri, cu 12% mai mulţi fata de anul 2015, potrivit reprezentanţilor companiei. Din cei 1.900 de producatori agricoli care au primit finantare pana la sfarsitul anului trecut, 215 erau mici fermieri care detin sub 100 de hectare.
 
„Dupa un an 2015 dificil, am avut un an 2016 foarte bun din punctul de vedere al productivitatii si profitabilitaţii afacerilor in agricultura. De aceea, credem ca 2017 trebuie sa fie un an al investitiilor pentru cresterea performantei. Suntem in continuare alaturi de fermieri, pregatiti sa ii sustinem cu solutii specializate de finantare a investitiilor in echipamente, in teren arabil, in sisteme de irigatii sau orice alta forma de investitie pentru cresterea productivitatii“, a declarat Robert Rekkers, directorul general al Agricover Credit IFN.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

In 2016 compania s-a concentrat pe extinderea segmentului de clienti micro prin dezvoltarea de produse speciale si construirea unei echipe comerciale dedicate. Pana la sfarsitul anului au fost finantati 215 fermieri sub 100 hectare.
 
In ceea ce priveste clientii medii si mari, se remarca interesul acestora in accesarea mai multor tipuri de credite (linii de capital de lucru, dar si investitii) ceea ce arata increderea in solutiile de finantare oferite, dar si aportul pe care acestea il au in cresterea performantei fermierilor. Numarul mediu de produse financiare pe client activ a crescut de la 1,7 in 2015 la 2,2 in 2016.
 
Pentru acest an, compania tinteste cresterea numarului de clienti si extinderea portofoliului de produse in segmentul investitiilor, in condittiile in care intentioneza sa deschida doua nou sucursale.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016