Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Finantari in agricultura: Perteneriat pentru credite agricole intre CEC Bank, MADR, APDRP si FGCR


cec-bankCEC Bank a incheiat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), un Protocol de Colaborare care va facilita accesul la finantare al potentialilor beneficiari ai Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR) si al beneficiarilor semnatari ai contractelor de finantare cu APDRP, care nu-si pot asigura din surse proprii co-finantarea. Prin acest parteneriat se urmareste cresterea activitatii de creditare prin majorarea numarului firmelor beneficiare ale Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) care pot avea acces la credite de la CEC Bank.
Protocolul prevede utilizarea unui model standard de scrisoare de confort, care va fi eliberata de Banca solicitantilor de credite, care au proiecte selectate si pentru care urmeaza sa fie incheiate contracte de finantare din fonduri europene. Astfel, toti potentialii beneficiari care doresc cofinantarea proiectelor depuse in cadrul PNDR, se pot adresa sucursalelor CEC Bank sau Birourilor de Fonduri Europene din cadrul sucursalelor din fiecare judet al tarii si din Bucuresti, in vederea emiterii scrisorilor de confort.

Incepand cu luna iunie a.c., CEC Bank a lansat conceptul “Biroul de Fonduri Europene”, prin care Banca acorda indrumare, promoveaza si vinde produsele de creditare pentru accesarea de fonduri europene celor care au nevoie de cofinantare si doresc sa apeleze la aceste fonduri, infiintand in toate sucursalele Bancii cate un astfel de birou. Pana la aceasta data au fost inaugurate oficial, in prezenta autoritatilor locale, a reprezentantilor autoritatilor de management, a organismelor intermediare si a clientilor, birourile aflate in incinta sucursalelor din Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Constanta, Suceava, Botosani, Braila, Galati, Tulcea, Calarasi, Brasov. Aceasta actiune de lansare a Birorurilor de Fonduri Europene va continua si in perioada urmatoare in majoritatea sucursalelor Bancii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


CEC Bank a finantat pana in prezent peste 2.250 de proiecte pentru obtinerea de fonduri europene. Experienta si produsele de creditare puse la dispozitie de CEC Bank se adreseaza proiectelor finantabile din fonduri europene, indiferent de programul de finantare accesat de clienti. Flexibilitatea produselor permite accesarea de proiecte finantate atat prin Instrumente Structurale, cat si din fonduri destinate agriculturii. Prin cofinantarile acordate de Banca clientilor sai s-au absorbit pana la aceasta data granturi in valoare de peste 200 milioane EURO.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016