Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Firma care furnizeaza mere elevilor din Salaj, in cadrul programului Fructe in scoli, va rezilia contractul


Circa 80% din elevii salajeni ar putea ramane fara merele pe care le primesc zilnic prin programul national “Fructe in scoli”, dupa ce firma care a furnizat produsele pana in prezent a notificat Consiliul Judetean (CJ) Salaj ca, incepand cu data de 10 martie, nu mai poate furniza mere in scolile din judet, solicitand incetarea contractelor cu acordul ambelor parti.
Potrivit unui comunicat de presa al CJ Salaj, firma cu care au fost incheiate contracte de furnizare a fructelor pentru o mare parte din scolile din judet a invocat forta majora, respectiv incapacitatea de a asigura necesarul de mere in perioada urmatoare.

Pe de alta parte, CJ Salaj a refuzat solicitarea de incetare a contractelor in conditiile enuntate de firma, acestea fiind consi­de­rate neintemeiate, conform prevederilor con­trac­telor semnate intre parti. Conform datelor fur­ni­zate de CJ Salaj, firma furnizeaza fructe pentru un numar de peste 16.000 de elevi din totalul celor 20.000 cat sunt inclusi in acest program, la nivelul intregului judet.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Contractul de furnizare a fructelor incheiat cu celalalt operator economic pentru restul scolilor din judet se deruleaza in conformitate cu obligatiile asumate de catre parti.In Salaj, 20.468 elevi din clasele I-VIII pri­mesc fructe in cadrul acestui program national.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016